Αρχίζουμε και γινόμαστε ένα τρίο για τα καλά. Πλέον η παρέα του πιτσιρικά μας (21 χρονών) μας γίνεται συνήθεια.

Να ‘μαστε πάλι εδώ. Στην γκαρσονιέρα στην κρεβατοκάμαρα. Την βάζω να φορέσει το καταπληκτικό άσπρο φόρεμα που της κάνει τόσο υπέροχο στήθος . Αυτή γδύνεται με άνεση μπροστά του και αφού το φορέσει του ζητάει να της κουμπώσει το φερμουάρ.

Ο πιτσιρικάς της περιμένει υπομονετικά να πάρει εντολές πότε θα γαμήσει. Ψάχνει να βρει τα ψηλοτάκουνα άσπρα πέδιλα της και αφού τα βρίσκει κάθεται δίπλα του να τα φορέσει. Το φόρεμα της πάει υπέροχα. Έχω βάλει την κάμερα να γράφει. Σκύβει και διαγράφονται οι βυζάρες της και η άσπρη κιλότα της.

Ο μικρός γδύνεται και εγώ την πλησιάζω και της ζητάω να μου χαϊδέψει τον πούτσο. Σκύβει και μου τον φιλάει. Ο μικρός απλώνει το χέρι του και της χαϊδεύει την πλάτη. Της πέφτει η τιράντα και της χαϊδεύω τη ρώγα της. Σκύβω και την φιλάω. Με έχει τρελάνει το ντεκολτέ της.

Της βγάζουμε τα βυζιά έξω και αρχίζουμε να τα χαϊδεύουμε. Της γλείφω τις ρώγες και ο μικρός την φιλάει στο στόμα. Κατεβαίνει στη ρώγα της και εγώ πάω να φτιάξω την κάμερα. Του δίνει τις ρώγες της. Πιάνει και μου βγάζει με αργές κινήσεις το σλιπ μου και παίρνει την πούτσα μου και την γλείφει.

Ο μικρός κοιτάει και περιμένει την σειρά του. Της χαϊδεύει τις ρώγες και αυτή κοιτάει την πούτσα του. Του κατεβάζει το σλιπ και Θεέ μου είναι τεράστιος και πολύ καυλωμένος. Η πούτσα του ποτέ δεν πέφτει και κοιτάζει ψηλά πάντα περήφανη. Έχει έναν φοβερό πούτσο δυνατό και σκληρό πιο πολύ από τον δικό μου. Ο δικός του κοιτάζει πάντα το ταβάνι.

Μας παίρνει και τους δυο στο στόμα της. Είμαστε σκλάβοι της γλώσσας της. Οι ρώγες της είναι σκληρές και αυτή καμαρώνει που έχει εμάς τους δυο να γαμηθεί. Κάθεται ακίνητη και ο πιτσιρικάς της παίρνει θάρρος και την φιλάει στο λαιμό. Της ανοίγει τα πόδια και της χαϊδεύει το μουνάκι της. Τους βλέπω μέσα από την κάμερα και κοντεύω να τρελαθώ.

Ξαπλώνει στο κρεβάτι και πέφτουμε και οι δυο πάνω της με τις γλώσσες μας. Εγώ της γλείφω το μουνάκι και ο μικρός τις καυλωμένες ρώγες της. Έχει βγει το μουνάκι της έξω και περιμένει υπομονετικά πότε θα γαμηθεί. Σκύβω πάνω της και της ακουμπάω λίγο τον πούτσο μου.

Δεν μπαίνω όμως τελείως μέσα. Πάω και φέρνω την κάμερα να πιάνει καλύτερα το μουνάκι της. Αυτός βρίσκει ευκαιρία και της βάζει το δαχτυλάκι του στο μουνάκι της. Της βγάζει την κιλότα. Οι ρώγες της είναι τόσο σκληρές.

Ο μικρός ανεβαίνει και της δίνει την πούτσα στο στόμα. Αυτή τον παίρνει και τον λιώνει. Πάω και χώνομαι με τα μούτρα μες το μουνί της. Έχει καυλώσει και κουνιέται σαν τρελή. Της πιάνει το κεφάλι με τα δυο του χέρια και το οδηγάει στο πούτσο του. Την παίρνω από τα χέρια του ανεβαίνω από πάνω και την τσιμπουκώνω.

Έχουμε πέσει και οι δυο πάνω της και ταξιδεύουμε με τις γλώσσες μας στο κορμί της. Τα βυζιά της είναι τρέλα. Πιάνει το μουσκεμένο της μουνί. Της χώνω την γλώσσα μου ενώ αυτός την φιλάει με πάθος. Τραβιέται και με φιλάει. Μου παίρνει την πούτσα στο στόμα ενώ με το άλλο χέρι του τον παίζει.

Θεέ μου έχει καυλώσει τόσο πολύ. Σηκωνόμαστε όρθιοι και της δίνουμε τις πούτσες μας. Εκείνου η πούτσα είναι πολύ περήφανη. Τεντώνει τα βυζιά της και αρχίζει να μας πιπιλάει. Μια ο ένας μια ο άλλος. Τυχερούλα που είναι. Του πιάνει τον πούτσο από τα αρχίδια και τον καταπίνει όλον. Σκύβω και αρχίζω να της γλείφω το μουνί και δεν αντέχω. Της τον ακουμπάω λίγο. Θέλει να γαμηθεί.

Ο μικρός σηκώνεται γεμάτος καύλα και της ανοίγει τα πόδια. Της χώνει μέσα της στα σωθικά της το τεράστιο σουβλί του και αρχίζει να την γαμάει δυνατά. Την σουβλίζει σαν αρνί. Πάω και της δίνω τσιμπούκι. Γαμιέται σαν σκυλί. Έχω ζαλιστεί από την καύλα. Της σκίζει το μουνί. Την γαμάει και την γαμάει. Το μουνάκι της φλέγεται. Ο πούτσος του είναι τόσο σκληρός. Μου ζητάει να βγαλει τα παπουτσια για να μπορεσει να τον καβαλησει. Δεν χάνει ευκαιρία πηδάει πάνω του και αρχίζει να γαμιέται σαν σκυλί. Βαριανασαίνει.

Της χουφτώνει δυνατά τα βυζιά και αυτή αρχίζει να χοροπηδάει σαν τρελή. Τρίζει το κρεβάτι. Ανεβαίνω πάνω και της τον χώνω ολόκληρο στο στόμα. Τρέχουν τα σάλια της. Του πιάνει τα χέρια και χώνει όλη την πούτσα του μέσα της. Σηκώνεται στα πόδια και ανοίγει την μουνάρα της και την χτυπάει αλύπητα.

Την τραβάω έξω και την γονατίζω στα τέσσερα. Τουρλώνει τον κώλο της και της τον χώνω. Τότε παίρνω χαμπάρι πως ο άλλος σκουπίζεται. Της δίνω την πούτσα μου να την γλείψει. Της τον χώνω όλον μέσα. Την γυρνάω στα τέσσερα. Το μουνί της σπαρταράει.

Ξαπλώνω και αφήνομαι στην γλύκα της γλώσσας της. Τον παίρνει και αρχίζει να τον γλείφει αργά βασανιστικά. Παίζει με το πουτσοκέφαλο. Ο μικρός μας παίρνει την κάμερα και αρχίζει να μας τραβάει. Αυτή συνεχίζει και τυλίγει την γλώσσα της γύρω από το πουτσοκέφαλο μου. Το τσιμπούκι σε όλο το μεγαλείο του. Της πιάνω τα μαλλιά και της τον χώνω μέχρι που την κάνω μούσκεμα. Ξεσπάμε όλοι σε γέλια…

Terms Of Service & Privacy Policy

feel free to contact us      support@hotwifefantasyplay.com     ©2018 Hotwife Fantasy

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account