Της έχω φέρει τον πιτσιρικά σπίτι να γαμηθεί. Είναι από τα πρώτα ραντεβού, τότε που είχα ακόμα το πάνω χέρι κι έδινα διαταγές.

Να ‘μαστε πάλι εδώ. Είμαστε στην γκαρσονιέρα. Έχω βάλει την κάμερα να γράφει και η γυναίκα μου έχει ξαπλώσει στο κρεβάτι με τον πιτσιρικά, σκεπασμένοι με μια κουβέρτα. Εγώ είμαι στην κουζίνα και καθυστερώ επίτηδες. Αυτή φοράει εκείνο το υπέροχο λαμέ κόκκινο νυχτικό και περιμένει ανυπόμονα. Του δίνει ένα ζουμερό φιλάκι στο στόμα. Ξέρει ότι την παρακολουθεί η κάμερα και είναι προσεκτική.

Κάποια στιγμή χώνει το χέρι της κάτω από την κουβέρτα και του χαϊδεύει τον πούτσο. Αυτός κάνει ότι δεν τρέχει τίποτα. Του έχει γίνει ο πούτσος κάγκελο. Συνεχίζει και του τον χαϊδεύει. Αυτός συνεχίζει και μιλάει μην δωσει στοχο. Τοτε μπαίνω μέσα και τους λέω να αρχίσουν χωρίς εμένα. Μου λέει η γυναίκα μου ότι δεν κάνουν τίποτα. Τους ξεσκεπάζω και τότε φαίνεται ο τεράστιος πούτσος του που είναι καυλωμένος. Αυτή τον σκεπάζει γρήγορα γεμάτη αμηχανία. Ξαναφεύγω και τότε αυτός της βγάζει το δεξί στήθος έξω και αρχίζει να της χαϊδεύει τρυφερά τη ρώγα.

Εγώ είμαι στην κουζίνα και είμαι πολύ καυλωμένος. Γυρνάω και μου λένε ότι με περιμένουν. Είμαι λίγο τσαντισμένος από την ζήλια μου. Η γυναικα μου βγάζει το ζακετάκι του νυχτικού και τον παίρνει αγκαλιά. Χώνει την μούρη του μες τις βυζάρες της. Αρχίζουν και χαϊδεύονται επί τέλους. Της πετάει τα βυζιά έξω και αρχίζει να της γλείφει και τις δυο της ρώγες. Περνάει αρκετή ώρα πιπιλίζοντας. Αυτή η γυναίκα έχει υπέροχες ρώγες.

Του χαϊδεύει το κεφάλι και τον τρελαίνει στα φιλιά. Εμένα ποτέ δεν με φιλάει έτσι. Μπαίνω στο δωμάτιο και ξαπλώνω δίπλα τους. Της χαϊδεύω την κωλάρα της. Σκεπάζομαι. Μου δίνει ένα φιλί στο στήθος και αρχίζει να με χαϊδεύει. Ανάβω ένα τσιγάρο. Αφού το καπνίζω, το σβήνω και την παίρνω αγκαλιά. Την βάζουμε μες τη μέση και την κάνουμε σάντουιτς. Την φιλαω παθιάρικα και της ψιθυρίζω να αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο και να απολαύσει το γαμήσι. Μου έχει γίνει η πούτσα τεράστια. Μ’ αρέσει να την βλέπω να γαμιέται με άλλον.

Έχουμε βγάλει τις πούτσες μας και τις τρίβουμε πάνω της. Αρχίζουμε να την χαϊδεύουμε και οι δυο. Από μια ρώγα ο καθένας. Της χαϊδεύω το μουνί που είναι μούσκεμα. Αυτός τρίβει πότε τη μια ρώγα και πότε την άλλη. Ξαφνικά αυτή μου γυρνάει την πλάτη και τον παίρνει αγκαλιά. Τον χαϊδεύει. Εγώ κολλάω τον πούτσο μου στην κωλάρα της. Δεν μιλάει κανένας. Το πρόσωπό της έχει ανάψει από την καύλα. Σηκώνομαι στα γόνατα και της δίνω τον πούτσο μου στο στόμα. Αυτή αγκαλιάζει το πουτσοκέφαλο με τα καυτά της χείλη. Δεν υπάρχει καλύτερο τσιμπούκι στον κόσμο. Οι ρώγες της έχουν πεταχτεί και αυτός τις πιπιλίζει όλη την ώρα.

Ξεσκεπαζόμαστε και μου λέει όλο καύλα: “Θέλω να τον πάρω… το κουβαδάκι σου και σ’ άλλη παραλία”… Έχει ανάψει από την καύλα. Ξαπλώνουμε και αυτή κατεβαίνει χαμηλά και αρχίζει να μας γλείφει τις πούτσες. Πότε τον έναν και πότε τον άλλον. Φυσικά μένει περισσότερη ώρα στον τεράστιο νεανικό πούτσο του. Όχι ότι εγώ πάω πίσω. Αλλά είναι άλλο πράγμα να έχεις μια επιπλέον τεράστια πούτσα ολότελα δική σου. Με το κάθε χέρι έχει χουφτώσει από μια πούτσα και τους δίνει να καταλάβουν. Τις έχει λιώσει στο γλείψιμο. Αυτή η γυναίκα όταν είναι για τσιμπούκι ξεχνιέται.

Τραβιέμαι στην άκρη και την αφήνω να του γλείφει μόνο την δική του. Κάθομαι και την καμαρώνω. Είμαι πολύ περήφανος που το κορίτσι μου κάνει ότι του λέω. Σηκώνομαι από την άκρη να την αφήσω να πάρει πρωτοβουλία να δω τι θα κάνει. Αυτή τα χάνει και πιάνει κουβέντα. Ξαναξαπλώνω. Έχει γυρίσει στο μέρος του και του χαϊδεύει την πούτσα. Θεέ μου είναι χοντρή και τεράστια. Με τα μακριά της νύχια του χαϊδεύει τ’ αρχίδια.

Του κάνω νόημα επειδή ντρέπεται να την αρπάξει αλλά δεν αντιδρά. Γυρνάω και της κάνω νόημα ότι από μένα έχει το ελεύθερο. Το σκέφτεται και δεν ξέρει τι να κάνει. Φοβάται ότι μπλοφάρω και ότι μετά θα έχει φασαρίες. Μ’ αρέσει που είναι τόσο υπάκουη. Έχω σηκωθεί από το κρεβάτι και κοιτάζω από την κάμερα. Ξανακατεβαίνει κάτω και συνεχίζει να του γλείφει τα αρχίδια και την πουτσάρα του. Η γλώσσα της ταξιδεύει παντού. Μα τι θα γίνει επιτέλους?

Επιτέλους αρχίζει να της πιπιλάει τις ρώγες. Σκύβω και της λέω στο αυτί να γαμηθεί μαζί του. Με κοιτάζει όλο λαχτάρα και προσμονή. Τελείωνε της λέω. Τότε με μιας τον τραβάει και ανεβαίνει από πάνω του. Καβαλάει τον τεράστιο πούτσο του και αρχίζει να τον τρίβει με τα μουνόχειλα. Τότε τον πιάνει και τον χώνει αργά και βασανιστικά μέσα στη μουνάρα της. Αρχίζει να κουνιέται μέσα έξω βασανιστικά. Σηκώνεται στα πόδια και αρχίζει να γαμιέται πιο δυνατά και πιο γρήγορα . Επιτέλους η πούτσα που τόσο ήθελε είναι μέσα της.

Έχω βγει και κοιτάζω από την χαραμάδα. Μου έχει σηκωθεί η πούτσα τόσο πολύ που βλέπω την γυναίκα μου να γαμιέται με τον πιτσιρικά. Έχω τρελαθεί από τον πόθο. Μ’ αρέσει περισσότερο να την βλέπω να γαμιέται με τον άλλον. Μπαίνω μέσα και ανεβαίνω κι εγώ στο κρεβάτι. Πλησιάζω από πίσω της και τρίβω τον πούτσο μου στην κωλάρα της. Την πετάω κάτω και αφού της σηκώνω τα πόδια αρχίζω να την γαμάω.

Αυτός κουλουριάζεται και περιμένει υπομονετικά να γαμήσω. Είμαι ο κυρίαρχος αρχηγός της αγέλης. Ο βασιλιάς λιοντάρι. Χύνω με ορμή μέσα της. Δεν αντέχω τόση ώρα από την καύλα. Αφού χύνω γυρνάω και της δίνω εντολή να σταματήσει. Με ρωτάει γιατι και θυμωνει. Εγώ όμως έχω γαμήσει και δεν θέλω άλλο. Έτσι τελειώνει η βραδιά.

Terms Of Service & Privacy Policy

feel free to contact us      support@hotwifefantasyplay.com     ©2019 Hotwife Fantasy

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account