Ο φίλος του Blog “atahtoulis” μου έστειλε δύο ιστορίες για να τις αναρτήσω εδώ:
“σας εχω στειλει 2 αληθινες ιστοριες και θα επιθυμουσα να τις δημοσιευσετε. εχω γραψει σε βιντεο τις σκηνες αυτες και τις εχω ανεβασει εκει που μου ειπατε”

Αυτή είναι η πρώτη…

Κάθονται στον καναπέ και αυτός την φιλάει γλυκά. Αυτή φοράει εκείνο το καυτό κόκκινο φόρεμα. Αυτός είναι με το φανελάκι και ο πούτσος του κοιτάζει το ταβάνι όπως συνήθως. Η πούτσα του είναι η πιο όμορφη πούτσα που έχω δει ποτέ. Αυτή τρελαίνεται για την πούτσα του. Έχουν πεταχτεί οι βυζάρες της έξω και οι ρώγες της είναι τελείως καυλωμένες. Ακουμπάει τα βυζιά της πάνω του. Και της χουφτώνει τον κώλο. Αλλάζουν ζουμερά φιλιά μπροστά μου και δεν μου δίνει καμία σημασία.

Του χαϊδεύει την πούτσα τρυφερά. Τον ξαπλώνει κάτω και καβαλάει την πούτσα του. Αρχίζει να τρίβει τα μουνόχειλα πάνω σε αυτή τη θεσπέσια πούτσα. Χωρίς να το καταλάβει γλιστράει μέσα της. Τον μασάει τον πούτσο . Τον καταπίνει ολόκληρο. Έχει αγκαλιάσει αυτόν τον τεράστιο φαλλό με τα μουνόχειλα και τον καταπίνει.

Την σπρώχνει προς τα κάτω στο πάτωμα και αυτός καθισμένος μπροστά της έχει πετάξει τον τεράστιο πούτσο του και της τον χώνει. Αυτή βογκάει από καύλα. Σκούζει σαν παλιογαμημένη πουτάνα. Ξαπλώνει πάνω της και αρχίζει να την γαμάει αλύπητα. Έχει ανοίξει τα πόδια σαν πουτάνα και την σκίζει. Τον φιλάει όλη την ώρα και τρέχουν τα σάλια της.

Οι ρώγες της είναι τόσο καυλωμένες. Του γυρνάει τον κώλο και του ζητάει να της τον χώσει ξανά. Αυτός χώνει το παλούκι του και με το χέρι την σπρώχνει κάτω. Η τεράστια ψωλή του μπαινοβγαίνει μέσα της. Την γυρνάει στα τέσσερα σα ζώο και ξαναχώνει τον βοϊδίσιο πούτσο του μέσα στα σπλάχνα της. Την βουτάει από τα μαλλιά και αυτή τον παρακαλάει να μην την σκίζει έτσι. Την ρωτάω πως είναι και αυτή μουγκρίζει από ηδονή.

Της πιάνει το φόρεμα από την μέση και αρχίζει να την σφυρηλατεί. Της λέω να σηκωθεί γιατί δεν θέλω να την χύσει ακόμα. Πιάνει την πούτσα και αρχίζει να την γλείφει. Αλλά θέλει να τον χώσει μέσα της. Της λέω να σηκωθεί όρθια και αυτή σηκώνεται. Αγκαλιάζονται όρθιοι και την διατάζω να του πάρει ένα τσιμπούκι.

Αυτή γονατίζει και του ρουφάει την ψωλή. Το στόμα της παίζει με την πούτσα και την ρουφάει ολόκληρη. Ακούγεται ο θόρυβος από τα τσιμπούκια που του παίρνει. Πάω και της τον δίνω κι εγώ. Μας παίρνει στο στόμα και τους δυο. Του γλείφει την πούτσα κι εγώ τα βυζιά της. Μας γλείφει εναλλάξ με θόρυβο.

Σηκώνεται και λέει ότι φεύγει. Αυτός την σπρώχνει στον καναπέ και της τον φορμάρει. Της χώνει με δύναμη τον δυνατό του πούτσο μέχρι τον λαιμό. Έχει καυλώσει το μουνί της και απολαμβάνει την πούτσα του. Δεν την νοιάζει καθόλου για μένα. Ανεβαίνω στον καναπέ και την τσιμπουκώνω. Από πίσω ο άλλος την γαμάει… και την γαμάει… και την γαμάει…

Πάω να πάρω την κάμερα και αλλάζουμε ρόλους αλλά δεν μπορώ . Μου ‘ρχεται να χύσω και σταματάω. Την πάει όρθια στο τραπέζι και την γαμάει με την μια. Αυτή ξαπλώνει στο τραπέζι και απολαμβάνει αυτήν την τεράστια ψωλή να της σκίζει τα σωθικά. Τραβάω με την κάμερα από κάτω το μουνάκι της να τρώει την πουτσάρα του. Οι ρώγες της είναι τόσο καυλωμένες.

Της ανοίγει τα πόδια και τον χώνει ολόκληρο. Την πετάει στο πάτωμα και της χώνει ξανά το σιδερικό του έως το βάθος. Απορώ αν μπορεί να φτάσει πιο μέσα. Αρχίζει να την βαράει απίστευτα. Θα χύσω λέει και της πετάει όλα τα ψωλοχύματα στην κοιλιά της.

Terms Of Service & Privacy Policy

feel free to contact us      support@hotwifefantasyplay.com     ©2019 Hotwife Fantasy

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account