Είστε στην ΚΡΗΤΗ και κάνετε διακοπές και αναζητάτε μια ερημική παραλία για να κάνετε γυμνισμό μετά από αρκετή ταλαιπωρία βρίσκεται μια. Με το που φτάνετε στην παραλία η ΜΑΡΙΝΑ πετάει τα ρούχα της και ρίχνετε στην θάλασσα και μετά λίγο ακολουθείς και εσύ. Βγαίνετε έξω και κάνετε ηλιοθεραπεία ένα αεράκι σας δροσίζει. Με την άκρη του ματιού της η ΜΑΡΙΝΑ εντοπίζει ένα βοσκό ο οποίος είναι κρυμμένος μερικά μετρά πιο πέρα και σας παίρνει μάτι, χωρίς να σου πει τίποτα παίρνει τον μπουτσο σου στα χέρια και αρχίζει να στον παίζει.

Μετά από λίγο τον παίρνει στο στόμα και αρχίζει να σου παίρνει πίπα. Ο βοσκός έχει βγάλει τον μπουτσο του έξω και αρχίζει και βαράει μαλακια η γυναικά σου ρίχνει ματιές και θαυμάζει το χοντρό και μακρύ μπουτσο του βοσκού θέλει και αυτόν το μπουτσο αλλά το μυαλό της είναι πονηρό ,και θέλει να σας φτάσει στα άκρα και τους 2. Αρχίζει και σου κάνει ένα βασανιστικό τσιμπούκι Μετά από λίγο χύνεις δυνατά αυτή όμως δεν σε αφήνει συνεχίζει να έχει τον μπουτσο στο στόμα της. Μετά από λίγο και ενώ ο μπουτσο σου έχει γίνει πάλι σκληρός κάθεται επάνω και αρχίζει να σε γαμαει , τώρα βλέπει καλύτερα τον βοσκό και τον κοιτάει στα ματιά. Μετά από λίγο ο βοσκός σηκώνεται αφού έχει καταλάβει ότι τον έχει και συνεχίζει και παίζει τον μπουτσο του χύνει η ΜΑΡΙΝΑ βλέπει τα χύσεις που έπεσαν στο έδαφος και μια λέξη είπε μονό πάνω στην καυλα της «ΚΡΙΜΑ» την ρωτάς τι είπε και σου λέει γαμα με πουστη μου , μπουτσαρα μου , ο βοσκός κάνει ένα νόημα στην ΜΑΡΙΝΑ ότι θα την περιμένει και δείχνοντας τους θάμνους τότε η ΜΑΡΙΝΑ σαν γυναικά πουτανα που είναι φωνάζει ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ εσύ δεν παίρνεις χαμπάρι φωνάζεις και εσύ και τελικά χύνετε δυνατά και οι δυο σας.

Μετά από λίγο η ΜΑΡΙΝΑ σου λέει ότι θέλει να πάει για να κάνει την ανάγκη της και σου λέει ότι θα πάει πίσω από τους θάμνους. Φοράει ένα παρεο και πηγαίνει προς τους θάμνους , μόλις φτάνει εκεί βλέπει πιο πέρα τον βοσκό να την περιμένει, της κάνει νόημα και αυτή πάει κοντά του. Με το που φτάνει κοντά του την παίρνει στα χεριά του και προχωράει Μετά από 2 λεπτά στα χεριά του βοσκού η ΜΑΡΙΝΑ έχει ανάψει πάλι Μετά την επόμενη στιγμή φτάνουν σε ένα μικρό σπιτάκι. Με το που φτάνουν εκεί ο βοσκό βάζει μέσα την γυναικά σου και εκεί ανακαλύπτει ότι βρίσκονται άλλοι 3 βοσκοί με τα παπαρια έξω και καυλωμενα.

Βάζουν την γυναικά σου να σκύψει πάνω σε ένα τραπέζι και με το κωλο της τρουλομενο και με τα χεριά πάνω στο τραπεζι. Τότε ο βοσκός που την εφερε βγάζει εξω την μπουτσα του και τον βάζει στο στόμα της ΜΑΡΙΝΑΣ. Αμέσως Μετά οι άλλοι βοσκοί παίρνουν θέση και αρχιζουν και αρχιζουν ενας ενας να γαμανε την γυναικά σου. Μόλις κάποιος χύνει μέσα στο μουνι της γυναίκας σου πάει και τον δίνει στο στόμα της να το καθαρίσει, κάθε φορά που κάποιος βοσκός την γαμαει φωνάζει δυνατά λέει να σταματήσουν όμως αυτοί σαν αγρια ζωα την πηδανε όλο και πιο δυνατά.

Μετά από μερική ώρα εσύ ανησυχείς και αρχίζεις να την ψάχνεις Μετά από ψάξιμο ανακαλύπτεις που βρίσκεται και πλησιάζεις το σπιτάκι , από ένα μικρό παράθυρο βλέπεις τι γίνετε και έχεις αρχίσει και ερεθίζεσαι. Μετά από ώρα αφού έχουν γαμησει το μουνι της γυναίκας σου αρκετές φορές με τα χοντρά καυλια τους βλέπεις τους βοσκούς να παίρνουν θέση για ένα νέο γύρο όμως τώρα σειρά έχει ο κωλο της. Αρχίζει ο πρώτος και με δύναμη χωρίς δεύτερη προσπάθεια και καρφώνει τον μπουτσο του στον κωλο της γυναίκας σου εκείνη πονάει πολύ και φωνάζει μέσα στον πόνο και την ηδονή της σε βλέπει ότι είσαι στο παράθυρο , αυτό την κάνει έξαλλη γιατί δεν κανείς τίποτα να σταματήσεις το μαρτύριο της και τότε Αρχίζει να φωνάζει να βγάζει όμως κραυγές ηδονής ,φωνάζει στους γαμιαδες της να την γαμανε πιο δυνατά , οποίος σταματάει να γαμαει τον κωλο της της δίνει τον μπουτσο του στο στόμα της.

Μετά από 3 ώρες άγριο γαμηση την παίρνει ο βοσκός σε λιπόθυμη κατάσταση και την πηγαίνει στην παραλία και την παρατάει εκεί. Εσύ παρακολουθείς από μακριά όταν βλέπεις ότι έχει φύγει πας κοντά στην γυναικά σου την παίρνει και πας στο ξενοδοχείο σας. Την βάζεις και την κανείς μπάνιο όλο το κορμί της μυρίζεις τα χυσια των βοσκών. Την κανείς μπάνιο και την βάζεις στο κρεβάτι κοιμάται αμέσως.

Μετά από αρκετές ώρες ξυπνάει πάει στην τουαλέτα αλλά ο πόνος είναι μεγάλος ξαναγυρίζει στο κρεβάτι και Μετά από συνολικά 20 και ώρες ύπνου ξυπνάει σε βλέπει διπλά της να κοιμάσαι είσαι γυμνός ,τότε παίρνει τον μπουτσο σου στο στόμα Μετά από λίγο ξυπνάς , αυτή κάθεται πάνω στον μπουτσο σου και σε γαμαει, πονάει κάθε φορά που κάνει μια κίνηση πάνω στον μπουτσο σου πονάει αλλά της αρέσει Μετά από λίγο είσαι έτοιμος να χύσεις ,τότε τον παίρνει στο στόμα και τα καταπίνει όλα.

Μετά σε φυλάει και πάει στην τουαλέτα γυρίζει και σου «έλα αγάπη μου σήκω να πάμε για μπάνιο» εσύ της λες «ναι αγάπη μου θα πάμε στην παραλία του ξενοδοχείου» και αυτή σου λέει «όχι αγάπη μου , θα πάμε στην παραλία που πηγαμε προχθές»

Terms Of Service & Privacy Policy

feel free to contact us      support@hotwifefantasyplay.com     ©2019 Hotwife Fantasy

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account