Είμαι ο Σταύρος και είμαι παντρεμένος με την Ειρήνη. Εγώ είμαι 37, εκείνη 35. Έχουμε μια και μοναδική εμπειρία που αφορά τρίτο πρόσωπο. Το δουλεύω ώστε να γίνουν περισσότερες, θα το δείξει η συνέχεια.

Η σεξουαλική μας ζωή έχει τα πάνω της και τα κάτω της ως συνήθως. Πριν από ένα χρόνο περίπου άρχισα να της πετάω υπονοούμενα για άλλους άντρες και η αντίδρασή της ήταν περίεργη. Άλλοτε λόγω αμηχανίας έκανε ότι δεν καταλάβαινε, άλλοτε σαν τσουλίτσα πήγαινε την κουβέντα ακόμη παραπέρα. Είχα μπερδευτεί και δεν ήξερα τι να κάνω οπότε για καλό και για κακό το άφησα στο επίπεδο των υπονοούμενων ελπίζοντας ότι αν βρεθεί η κατάλληλη στιγμή, ίσως κάτσει.

Να ξεκαθαρίσω ότι η ιδέα του cuckolding δεν με ενθουσίαζε σκεπτόμενος την ταπείνωσή μου, αλλά με έφτιαχνε πολύ στη λογική του να πάρω με έναν άλλο τη γυναίκα μου ταυτόχρονα. Η ταπείνωση με ενθουσίασε και την εκτίμησα ακριβώς όταν συνέβη και έκτοτε την αποζητώ.

Έχω έναν φίλο τον Τάσο, επίσης παντρεμένο όμως η γυναίκα του είναι αρκετά αντιπαθητική και ξενέρωτη. Ωραία μεν αλλά για παράδειγμα ενώ γνωρίζω ότι στο κρεβάτι είναι δυνατή, όταν πάμε για μπάνιο όλοι μαζί συνεχώς φυλάγεται μη τυχόν δω τον κώλο της ας πούμε. Άλλη φορά κι ενώ ήμαστε στο σπίτι οι 4 μας, ο Τάσος πρότεινε να βάλω καμια τσόντα κι αυτή άρχισε να χτυπιέται “σιγά μη δω τέτοιο πράγμα, ντροπή τώρα, τι είμαστε”. Οπότε άφησα τη γυναίκα του εκτός συζήτησης και σκέψεων ασχέτως αν ήθελα πολύ να τη σκίσω.

Ο Τάσος είναι γενικά πολύ ωραίος άντρας κάτι που έχει παραδεχτεί και η Ειρήνη. Μάλιστα σε ανύποπτο χρόνο η Ειρήνη μου μετέφερε ότι σύμφωνα με τη γυναίκα του ο Τάσος “είναι τεράστιος”. Εκεί είδα μια λάμψη στο πρόσωπο της Ειρηνούλας και είπα ότι εσένα μια μέρα θα σε δω να τον πηδάς. Προσπάθησα να το φέρω προς τα εκεί αλλά συνεχώς έκανε πίσω, προφανώς φοβούμενη μη χαλάσει το γάμο μας. Τότε απευθύνθηκα στον Τάσο προσπαθώντας να δώ τι σκέπτεται εκείνος. Έτσι ξεκίνησα τα πρώτα μου υπονοούμενα σ’ αυτόν με αποτέλεσμα να δω ότι του αρέσει η Ειρήνη.

Μια μέρα κανονίσαμε να πάμε στη θάλασσα και κλασικά η γυναίκα του φορούσε ένα μαγιό που ταιριάζει σε γιαγιάδες ενώ η δικιά μου ένα κοφτό brazilian. Η γυναίκα του Τάσου ξενέρωσε βλέποντάς τον να κοιτά τον κώλο της γυναίκας μου και το έδειξε. Γέλασα πολύ μέσα μου με την ξενέρωτη. Ενώ οι γυναίκες έμπαιναν στη θάλασσα (το γνωστό σημείο-πασαρέλα που είναι στο νερό ως το γόνατο και κάθονται κάνα 5λεπτο εκεί), λέει ο Τάσος κοίτα ρε μαλάκα την ξενέρωτη τη δικιά μου, ήρθε στη θάλασσα σαν γιαγιά. Τι να κάνουμε ρε φίλε του λέω, η Φρόσω -έτσι τη λένε- δεν μας έχει σε εκτίμηση εμάς ώστε να μας αφήσει να πάρουμε λίγο μάτι. Ωραία η Ειρήνη ρε φίλε μου απαντά. Ακομπλεξάριστη. Ακομπλεξάτιστη γενικώς του λέω, μη τη ντρέπεσαι την Ειρήνη. Από εμένα, ξέρεις κανένα θέμα.

Καθώς ήμασταν πολλά χρόνια φίλοι και ταιριάζαμε σε όλα μας, ο Τάσος το κατάλαβε αμέσως και δεν χρειάστηκε παραπάνω κουβέντα. Έφυγε κι εκείνη η μέρα και την επόμενη ξεκινούσε το πρωτάθλημα. Το πρωί ξαναπήγαμε για μπάνιο, η φάση ξανά ίδια. Η Ειρήνη εντυπωσιακή, η Φρόσω σαν παρθεναγωγείο. Ενώ σαν γυναίκα δεν είχε κάτι να ζηλέψει, ήταν αντιερωτική. Πάλι καλά που ξυρίζεται σκέφτηκα με κακία.

Φύγαμε λίγο νωρίς για να προλάβουμε το ποδόσφαιρο και χωριστήκαμε ο καθένας σπίτι του και το ραντεβού με τον Τάσο ανανεώθηκε σε λίγο για να έρθει από εμάς να δούμε τους αγώνες. Η γυναίκα του δεν ήρθε και επειδή ήταν εκνευρισμένη με την Ειρήνη (μάλλον γιατί τα πέταξε όλα έξω) δεν την πήρε να πάνε για κάνα ποτό ως συνήθως. Έτσι μείναμε σπίτι οι τρεις μας. Καλοκαίρι ακόμα και η γυναίκα μου φορούσε ένα διάφανο νυχτικό και ένα υποτυπώδες εσώρουχο από κάτω. Από πάνω δεν φορούσε και οι βυζάρες της ήταν ορατές. Όταν χτύπησε το κουδούνι, προς απογοήτευσή μου λέει άνοιξε συ να πάω να αλλάξω. Μην αλλάζεις μωρέ της λέω, σιγά πια. Το πρωί δηλαδή δεν σε είδε στη θάλασσα; Απάντησε κάτι ασαφές κι αμήχανο και πήγε. Όταν γύρισε, είδα ότι απλώς έβαλε ένα σουτιέν, ο κώλος της παρέμενε σε κοινή θέα.

Ο Τάσος ήρθε με μια αμάνικη που άφηνε ακάλυπτα τα υπέροχα χέρια του και την πλάτη του (χρόνια στα γυμναστήρια) και ένα πολύ στενό σορτσάκι. Και οι 2 καύλωσαν αστραπιαία με αποτέλεσμα να φιληθούν σταυρωτά λες και είχαν να βρεθούν μέρες. Μόλις το κατάλαβαν ότι καρφώθηκαν, εγώ γελούσα ήδη. Κάτσαμε καναπέ και βάλαμε μπύρες ενώ η Ειρήνη στην κουζίνα τηγάνιζε καλοκαιρινούς μεζέδες. Έτσι οπως είναι η διάταξη του σπιτιού, είχαμε συνεχή θέα στον πάτο της γυναίκας μου και οι δυο. Εκεί κατάλαβα πως ότι είναι να γίνει, θα γίνει σήμερα.

Ο αγώνας δεν ήταν ακριβώς η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου με αποτέλεσμα να ασχολούμαστε περισσότερο με τον κώλο της γυναίκας μου παρά με την τηλεόραση. Ο Τάσος είχε ήδη καυλώσει και με αυτό που φορούσε το βλέπαμε όλοι. Η Ειρήνη είχε ξαφνικά όρεξη να δει μπάλα και ήρθε και έκατσε ανάμεσά μας, σκύβοντας συνεχώς για να πιάσει τα πηρούνια, τα ποτήρια κλπ. Εγώ είχα ήδη ξεφύγει.

Χρειαζόμασταν όμως την αφορμή για να σπάσει η τελευταία δικλίδα τυπικότητας, κάποιος να κάνει το πρώτο βήμα. Αυτός που έπρεπε να το κάνει ήμουν εγώ. Έτσι αφού τελείωσε ο αγώνας το γυρνάω στα τσοντοκάναλα της δορυφορικής και λέω ας δούμε κάτι που να βλέπεται. Η καύλα ήταν παντού στην ατμόσφαιρα του σπιτιού, οι φωνές είχαν γίνει πιο λάγνες, οι κινήσεις μας πιο νωχελικές, τα βλέμματα πιο έντονα. Η τσόντα ήταν το σημείο που μας ξεκλείδωσε και η Ειρήνη ξεκίνησε να τρίβεται στον καναπέ. Αμέσως κοιταχτήκαμε με τον Τάσο και με ένα βλέμμα σιγουριάς, σαν έτοιμοι από χρόνια, του έδωσα την άδεια να ξεκινήσει. Ακούμπησε το χέρι του στο μπούτι της Ειρήνης και εκείνη έκλεισε τα μάτια της. Ξεκίνησε να τη χαϊδεύει κι εγώ ξεκίνησα να τη φιλάω στο λαιμό και το αυτί της. Αυτή είχε χυθεί στον καναπέ σαν βασίλισσα και μούγκριζε από ηδονή.

Τη γδύσαμε σιγά-σιγά και τη φιλούσαμε αργά. Στη συνέχεια ξεκινήσαμε να τη γλείφουμε. Εγώ από το στήθος και πάνω και ο Τάσος από την κοιλιά της και κάτω. Κατέβηκε στις πατούσες της και τις περιποιήθηκε περίπου μισή ώρα. Η γυναίκα μου είχε λιώσει. Πήγα στο δωμάτιο να φέρω το λιπαντικό και μέχρι να γυρίσω είχε ήδη ξεκινήσει να της γλείφει το μουνί. Εγώ επικεντρώθηκα στο αυτί της και εκείνη βογγούσε σα να ξεψυχά. Έχυσε.

Σηκώθηκε αργά ζαλισμένη και στήθηκε στα 4 τουρλώνοντας τον κώλο της σε εμένα και παίρνοντας θέση για πίπα στον Τάσο. Του κατέβασε τα ρούχα και επιτέλους είχε μπροστά της αυτό που η Φρόσω της περιέγραφε. Έναν υπέροχο πούτσο. Του πήρε ένα βαθύ και υγρό τσιμπούκι με τέλειους ήχους. Εγώ ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον κώλο της και ξεκίνησα να τον γλείφω. Μετά από λίγο πήρα θέση και ξεκίνησα να της γαμάω το μουνί. Αργά και αισθησιακά. Ήταν λίμνη. Με μία κίνηση με έκανε πέρα σα να μου έλεγε όχι εσύ.

Ξάπλωσε ανάσκελα και άνοιξε τα πόδια της στον Τάσο. Ξεκίνησε να τη γαμάει αργά μέχρι που άρχισε να τη σκίζει. Τα μαγικά, βραχνά και αργόσυρτα βογγητά της έγιναν πια κραυγές, ουρλιαχτά και βρισιές. “Χύνω άντρακλές μου”. Την άκουσε όλη η γειτονιά. Έμεινα να κοιτάω σοκαρισμένος και ζαλισμένος απ’ την καύλα. Δεν πίστευα ότι το ζούσα. Ο Τάσος δεν είχε χύσει ακόμα. Ξάπλωσε ανάσκελα και εκείνη έκατσε στον πούτσο του. Την τράβηξε πάνω του για να ελευθερωθεί ο κώλος της και αφού τη λίπανα, ξεκίνησα να τη γαμάω. Πλέον τη γαμούσαμε μαζί. Είχε εκστασιαστεί, είχε ξεφύγει, όλοι είχαμε ξεφύγει. Έβλεπα χρώματα, έβλεπα τα πάντα να γυρνάνε, ένιωθα σα να πετάω. Έχυσα στον κώλο της. Ο Τάσος ακόμα. Το κρατούσε για το τέλος.

Την έστησε στα 4 και ξεκίνησε να τη γαμάει απ’ τον κώλο λεβέντικα. Με πάθος, με δύναμη, με καταιγισμό ωθήσεων, με τράβηγμα των μαλλιών της, με τα δάχτυλά του στο στόμα της. Τότε η Ειρήνη μου είπε εν μέσω βογγητών “είσαι καλός, ο Τάσος είναι καλύτερος. Σ’ αγαπώ πολύ”.

Terms Of Service & Privacy Policy

feel free to contact us      support@hotwifefantasyplay.com     ©2019 Hotwife Fantasy

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account