Ο φίλος του blog ssadistis μας έστειλε την παρακάτω ιστορία. Τον ευχαριστούμε…

Γεια σας. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ καθόρισε την μετέπειτα σεξουαλική μου συμπεριφορά και αυτός είναι και ο λόγος που είμαι μέλος αυτής της ιστοσελίδας.

Υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία ως Έφεδρος Αξιωματικός στις Δυνάμεις καταδρομών και συγκεκριμένα σε αμφίβια μοίρα. Από τις πρώτες ημέρες της παρουσίας μου στο νησί γνώριζα ότι θα κληθώ να στελεχώσω ως επικεφαλής συγκεκριμένο κλιμάκιο.

Πηγαίνοντας για πρώτη φορά στο νησί, μέσα στο πλοίο γνώρισα την Πόπη και τον Κώστα ένα ζευγάρι από το νησί, εκείνη στα 32 και ο Κώστας στα 36, πολύ ωραία παιδιά και οι δυο τους. Στην διάρκεια του ταξιδιού η συζήτηση στράφηκε στο πρόβλημα διαμονής μου με δεδομένο ότι χρειαζόμουν ένα σπίτι για διάστημα το πολύ 5 ημερών αφού ως Αξιωματικός απαγορευόταν ο στρατωνισμός μου. Η Πόπη έριξε την ιδέα να με φιλοξενήσουν, πρόταση που έκανε αμέσως δεκτή ο Κώστας με ενθουσιασμό.

Από την πρώτη στιγμή που φτάσαμε στο σπίτι τους η ατμόσφαιρα ήταν θερμή. Το βράδυ αποφασίσαμε να δούμε ένα θρίλερ στο video όπου με το που σχεδόν ξεκίνησε, ο Κώστας “θυμήθηκε” ότι έπρεπε να συναντήσει κάποιους συνάδελφους του. Η Πόπη ήρθε να κάτσει δίπλα μου για να έχουμε την τηλεόραση απέναντι, όπου σε μια σκηνή γύρισε το κεφάλι της και το έβαλε μέσα στην μασχάλη μου για να μην βλέπει. Αυτό επαναλήφθηκε αρκετές φορές ώσπου διαπίστωσα ότι εξακολουθούσε να παραμένει εκεί και αφού τελείωναν οι σκηνές. Παράλληλα ενώ την πρώτη φορά τα χέρια της τα είχε στα μάτια έφτασε το δεξί της χέρι να ακουμπά τον πούτσο μου. Θεωρώντας ως τυχαίο γεγονός δεν έδωσα σημασία ώσπου αυτό σε κάθε μετέπειτα σκηνή πήγαινε εκεί και έμενε για αρκετό διάστημα.

Είχα ερεθιστεί αφάνταστα, αυτή αντί να το τραβήξει άρχισε να χαϊδεύει τον πούτσο μου πάνω από την φόρμα, ώσπου την παραμέρισε και τον πήρε στο στόμα. Σε δευτερόλεπτα έχυνα μέσα στο στόμα της πιέζοντας το κεφάλι της πάνω μου. Κοκάλωσα όταν είδα απέναντι μου τον Κώστα γυμνό να τράβα μαλακία και να μουγκρίζει. Μετά το ομολογουμένως ισχυρότατο σοκ, τα παιδιά μου εξήγησαν ότι ήταν μια από τις μέχρι εκείνη την στιγμή φαντασιώσεις τους που αποφάσισαν να υλοποιήσουν με το που θα τους δινόταν η ευκαιρία και την ευκαιρία την βρήκαν στο πρόσωπο μου. Τα “θέλω” τους ξεκινούσαν από το να βλέπει την Πόπη να τραβά μαλακία σε κάποιον άλλο, μέχρι την ώρα που γαμιέται να του περιγράφει μαζί με τον γαμιά της τι της συμβαίνει.

Τις επόμενες ημέρες εγώ και η Πόπη κοιμόμασταν στην κρεβατοκάμαρά τους και ο Κώστας στο διπλανό δωμάτιο. Την δεύτερη ημέρα εκεί που χαμουρευόμασταν μπροστά του με πιάνει από το χέρι και λέει προκλητικά κοιτάζοντας προς τον Κώστα να πάμε μόνοι μας στην κρεβατοκάμαρα για να την γαμήσω. Στη μονάδα (κλιμάκιο) πλέον όταν ήμουν εκτός υπηρεσίας πήγαινα στα παιδιά. Δεν άργησα να διαπιστώσω ότι παρόλο που είχα το ελεύθερο να γαμάω την Πόπη απόντος του Κώστα επιδίωκα την παρουσία του!!! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ!!! Ενάμισης χρόνος στον Παράδεισο.

Ήμουν αυτός που την πήρα για πρώτη φορά από τον κώλο (παρόντος του Κώστα), έχυνα ΠΑΝΤΑ μέσα της χωρίς καπότα, έφτασα στο σημείο να του ζητώ να έχει τον πούτσο του στο μουνί της για να “αισθάνεται” τον δικό μου που της ξεσκίζει τον κώλο και χύνει μέσα του.

Συνολικά 5 ή 6 σαββατοκύριακα προσποιούμενοι τους τουρίστες στο νησί ήρθαν στο φυλάκιο, όπου για όλο το σαββατοκύριακο επτά άτομα γαμούσαμε την Πόπη, μοναδική προϋπόθεση για τους έξι η χρήση καπότας.

Terms Of Service & Privacy Policy

feel free to contact us      support@hotwifefantasyplay.com     ©2019 Hotwife Fantasy

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account