Την άλλη μέρα κατεβήκαμε στον Πειραιά και μπήκαμε στο καράβι για Σαντορίνη. Στο καράβι η Ρένα τριγυρνούσε πότε στο κατάστρωμα και πότε στο μπαρ και γενικά όπου υπήρχε νεαρός κόσμος. Το ίδιο έκανα κι εγώ αλλά την άφηνα να κυκλοφορεί και μόνη. Ήταν αναγκαίο για το στόχο που είχαμε βάλει. Η εμφάνισή της ήταν πολύ καυτή. Ένα πολύ κοντό σορτς και από πάνω μόνο το σουτιέν του μαγιό με ένα διάφανο εντελώς ριχτό από το οποίο μπορούσε κανείς άνετα να διακρίνει τις διαστάσεις και την κατάσταση του στήθους της γυναίκας μου. Τα νύχια της ήταν ωραία βαμμένα και τα μαλλιά της επίσης ωραία χτενισμένα. Δεν υπήρχε αντρικό βλέμμα πάνω στο καράβι που να μην έπεφτε πάνω στη Ρένα και μάλιστα με πάθος. Αυτό ήταν κάτι που με άναβε. Εκείνη όμως προσπαθούσε να σταμπάρει κάποιο νεαρό, που αν ήμασταν τυχεροί, θα πήγαινε κι αυτός Σαντορίνη και δεν θα κατέβαινε σε κάποια ενδιάμεση στάση του καραβιού. Τελικά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε και πάνω στο καράβι δεν έγινε τίποτα απ’ αυτά που είχαμε στο μυαλό μας.

Φτάσαμε στο νησί ύστερα από έξι ώρες ταξίδι και πήγαμε, μεσημέρι πια, στο δωμάτιο για να τοποθετήσουμε τα πράγματα και να ξεκουραστούμε. Η ιδιοκτήτρια μας περίμενε και μας βοήθησε πολύ στην εγκατάστασή μας. Βουτήξαμε για λίγο στην πισίνα και μετά πέσαμε για ύπνο. Είχαμε αποφασίσει το βράδυ να ξεκινήσουμε μια μεγάλη περιήγηση στη νυχτερινή ζωή του νησιού. Πράγματι μετά από δύο ώρες που ξυπνήσαμε ετοιμαστήκαμε και βγήκαμε.

Η Ρένα είχε ντυθεί πολύ ωραία, βάζοντας τα καινούργια και προκλητικά εσώρουχα που αγόρασε, ωραίο καλσόν και στενά και προκλητικά ρούχα που τόνιζαν τις καμπύλες του σώματός της. Πήγαμε βόλτα στα στενά του νησιού και μετά καθίσαμε για φαγητό. Μετά πήγαμε σ’ ένα μπαράκι για διασκέδαση. Εκεί η Ρένα άρχισε να χορεύει ακατάπαυστα και όσο περνούσε η ώρα γίνονταν αντικείμενο προσοχής απ’ όλο και περισσότερους νεαρούς που βρίσκονταν μέσα στο μπαράκι. Για κάποιο χρονικό διάστημα χορέψαμε μαζί και μετά κάθισα στο τραπέζι και παρακολουθούσα τον παθιασμένο χορό της γυναίκας μου. Σε κάποια στιγμή είδα να την πλησιάζουν και να χορεύουν μαζί της δύο νεαροί, στους οποίους η Ρένα χαμογέλασε γλυκά, σα να τους έδινε την άδεια να συνεχίσουν να χορεύουν μαζί της και ύστερα κοίταξε προς το μέρος μου σα να προσπαθούσε να πάρει την άδειά μου για να χορέψει με τους νεαρούς. Και πράγματι εγώ της έγνεψα θετικά και αυτή τότε έγινε πιο ζωηρή και θερμή απέναντί τους. Τράβηξε και τους δύο από τα χέρια και άρχισαν να χορεύουν πιο έντονα.

Σε κάποια στιγμή κατέβηκαν από την πίστα και ήρθαν και οι τρεις στο τραπέζι. Εκεί συστηθήκαμε και τα παιδιά κάθισαν μαζί μας. Ήταν ο Δημήτρης και ο Πάνος, που δεν ήταν τελείως άγνωστοι στη γυναίκα μου, αλλά γνωστοί της από συναλλαγές στη δουλειά της. Το κλίμα ήταν πολύ φιλικό από την αρχή στο τραπέζι και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε θερμό. Κουβεντιάζαμε για διάφορα θέματα, πίναμε, ενώ παρατήρησα ότι και τα δύο παιδιά δεν έλεγαν να πάρουν τα μάτια τους από το σώμα της Ρένας. Τα μάτια τους ήταν συνεχώς καρφωμένα πάνω στα προκλητικά βυζιά της γυναίκας μου , ενώ με πονηρές και λάγνες ματιές «έκοβαν» ολόκληρο το σώμα της.

Σε κάποια στιγμή η Ρένα σηκώθηκε και πήγε προς την τουαλέτα και από μακριά μου έκανε νεύμα να την ακολουθήσω. Πράγματι την ακολούθησα και κάναμε οι δυο μας μια μικρή συζήτηση. Μου είπε ότι οι νεαροί είναι η ευκαιρία που ψάχναμε και ότι είναι εχέμυθα και σοβαρά παιδιά, απ’ όσο τα ήξερε. Εγώ συμφώνησα μαζί της και μου είπε ότι με κάποιο τρόπο θα πρέπει και οι δύο να φτιάξουμε κλίμα έτσι ώστε οι νεαροί να έρθουν στο δωμάτιό μας. Πρέπει και οι δυο να είμαστε να είμαστε πολύ θερμοί μαζί τους. Εγώ ήδη είχα ανάψει με αυτά που συζητήσαμε και της είπα ότι θα πρέπει να τους δώσει αρκετό θάρρος όταν θα γυρίσουμε στο τραπέζι. Και πράγματι έτσι έγινε όταν γυρίσαμε στο τραπέζι.

Εκεί η Ρένα ξεκίνησε πρώτη. Σε κάποια στιγμή η γυναίκα μου άρχισε να χαϊδεύει το πόδι του Δημήτρη και το έκανε πολύ γλυκά για να του δείξει τις διαθέσεις της και το ίδιο έκανε μετά από λίγο με το χέρι του Πάνου. Εγώ της χαμογελούσα με τρόπο σα να την προέτρεπα να συνεχίσει αυτό που έκανε. Αυτό έγινε αντιληπτό και από τους φίλους μας, οι οποίοι άνετα πια άπλωσαν τα χέρια τους πάνω στο σώμα της Ρένας και άρχισαν να την χαϊδεύουν απαλά πότε στην πλάτη και πότε στα μπούτια. Σε κάποια στιγμή εγώ έριξα την ιδέα.

– «Δεν πάμε παιδιά από το δωμάτιο για έναν καφέ;»

– «Κι εμένα θα μου άρεσε πολύ να σας περιποιηθώ» συμπλήρωσε η Ρένα.

Τα παιδιά κατάλαβαν ότι η διάθεσή μας ήταν ειλικρινής. Ο Δημήτρης μας απάντησε ευγενικά «αν δεν σας είναι βάρος δε θα λέγαμε όχι». Η Ρένα του απάντησε ότι μας είναι χαρά και τότε όλοι και ξεκινήσαμε για το δωμάτιο.

Φτάσαμε μετά από ένα τέταρτο με το αυτοκίνητο που είχαν νοικιάσει τα παιδιά και μπήκαμε μέσα ενώ το κλίμα ήταν πολύ θερμό μεταξύ μας. Ενώ ξεκλείδωνα την πόρτα η Ρένα μου έδωσε μερικά παθιασμένα φιλιά στο στόμα μπροστά στους νεαρούς αλλά δεν παρέλειψε να χαϊδέψει τρυφερά τον Δημήτρη στην πλάτη και τον Πάνο στον αυχένα. Μπήκαμε στο δωμάτιο και τα παιδιά κάθισαν στο μικρό καναπεδάκι που υπήρχε απέναντι από το κρεβάτι μας, ενώ η Ρένα στάθηκε απέναντί τους αφήνοντας τα μπούτια της ανοιχτά και το διάφανο κιλοτάκι, που φορούσε, στη θέα των δύο επισκεπτών μας. Ήταν φανερό από το ύφος τους ότι το θέαμα το παρατήρησαν από την πρώτη στιγμή και οι δυο και αυτό άναψε ακόμα περισσότερο το κλίμα. Εγώ κάθισα δίπλα της και τη χάιδευα στην πλάτη και στην κοιλιά. Η Ρένα τότε ρώτησε: «τι θέλετε από καφέ;» Τότε εγώ της απάντησα ότι τον καφέ μπορούμε να τον πιούμε αργότερα αγάπη μου, τώρα νομίζω ότι έχουμε καλύτερα να κάνουμε και γι’ αυτό καλέσαμε τους φίλους μας στο δωμάτιο.

Λέγοντας της αυτά, τη φίλησα παθιασμένα στο στόμα και της χάιδεψα τα βυζιά. Οι ρώγες της είχαν γίνει σαν καρφιά και οι αναστεναγμοί της ήταν πολύ δυνατοί. Τα παιδιά είχαν κι αυτά ανάψει, σηκώθηκαν από το καναπεδάκι και ήρθαν δίπλα μας. Άρχισαν κι’ αυτά να χαϊδεύουν τη Ρένα και να τη φιλούν στο στόμα. Ο Πάνος τη φιλούσε παθιασμένα στα χείλη και οι γλώσσες τους δένονταν η μία με την άλλη ενώ ο Δημήτρης τη φιλούσε στο λαιμό και της χάιδευε τα βυζιά. Εγώ είχα τραβηχτεί λίγο πιο πέρα και παρακολουθούσα το παιχνίδι της γυναίκας μου με τους νεαρούς. Ξέροντας μάλιστα τα βίτσια της γυναίκας μου άρχισα να τους προτρέπω να προχωρήσουν. Έλεγα στον Πάνο να συνεχίσει να τη φιλάει παθιασμένα που φαίνονταν οτι άρεσε πολύ της Ρένας και είπα στο Δημήτρη να της χαϊδέψει τον κώλο. Εγώ είχα πάει από μπροστά της και της έβγαλα τη φούστα. Η Ρένα είχε μείνει με το μαύρο διάφανο στρινγκ κιλοτάκι, ενώ το χέρι του Δημήτρη έπαιζε με το προκλητικό κωλαράκι της. Εγώ από μπροστά είχα παραμερίσει το κιλοτάκι της και είχα χώσει τη γλώσσα μου μέσα στο μουνί της. Το παιχνίδι είχε ανάψει για τα καλά.

(συνεχίζεται)

Terms Of Service & Privacy Policy

feel free to contact us      support@hotwifefantasyplay.com     ©2019 Hotwife Fantasy

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account