Τα παιδιά σε κλάσματα δευτερολέπτου έβγαλαν τα ρούχα τους και έμειναν εντελώς γυμνά. Το ίδιο έγινε και μ’ εμένα. Η Ρένα έβγαλε το πουκάμισο και το σουτιέν της και μας φανέρωσε τις ωραίες βυζάρες της. Αμέσως οι ρώγες της βρέθηκαν μέσα στο στόμα του Πάνου που τις έπαιξε για πολύ ώρα, ενώ ο Δημήτρης έπαιζε με τη γλώσσα του την κωλοτρυπίδα της και εγώ με τη δική μου το μουνί της. Σε μια στιγμή της κατεβάσαμε με τον Δημήτρη το κιλοτάκι και την αφήσαμε εντελώς γυμνή.

Ήταν πια η σειρά της Ρένας ν’ ασχοληθεί μ’ εμάς. Πρώτα ανέλαβε τους πούτσους των νεαρών. Εγώ κάθισα στο καναπεδάκι και παρακολουθούσα την όλη φάση παίζοντας τον δικό μου. Η Ρένα είχε γονατίσει μπροστά τους και κρατώντας τους πούτσους τους στα χέρια της, τους έγλειφε πότε τον έναν και πότε τον άλλο. Παράλληλα τους έπαιζε με τα χέρια της και τους έκανε να βγάζουν ηδονικές κραυγές. Στη συνέχεια άρχισε να τους τσιμπουκώνει άγρια πότε τον ένα και πότε τον άλλο. Εγώ συνέχισα να παρακολουθώ καυλωμένος από τον καναπέ και σε κάποια στιγμή πλησίασα και της πρότεινα και τον δικό μου πούτσο. Τον πήρε με πάθος στο στόμα της και με ξεθέωσε, μέχρι που λίγο έλειψε να χύσω.

Στη συνέχεια ο Πάνος ξάπλωσε στο κρεβάτι και ζήτησε από τη Ρένα να καβαλήσει τον καβλωμένο και μεγάλο πούτσο του, πράγμα που η γυναίκα μου έκανε γρήγορα και με πολύ ευχαρίστηση. Αμέσως έτρεξε, καβάλησε τον πούτσο του και άρχισε να χορεύει πάνω του με πάθος. Βογκούσε ασταμάτητα και το ίδιο έκανε κι αυτός. Εγώ και ο Δημήτρης παρακολουθήσαμε τη φάση για κάποιο διάστημα και μετά προχωρήσαμε για να πάρουμε κι εμείς μέρος στο γαμήσι. Ο Δημήτρης ασχολήθηκε με την κωλοτρυπίδα της κι εγώ της τον έδωσα και πάλι τσιμπούκι. Αυτή τον πήρε με ευχαρίστηση και σε κλάσμα δευτερολέπτου ο πούτσος μου χάθηκε μέσα στο στόμα της. Μου τον πήρε με μεγάλο πάθος και με ανέβασε στα ψηλότερα σημεία της ηδονής. Παράλληλα είδα τον πούτσο του Δημήτρη να χάνεται μέσα στην κωλοτρυπίδα της και να τη γαμούν και οι δύο με πρωτόγνωρο πάθος. Το σώμα της τραντάζονταν ολόκληρο από το γαμήσι που της έκαναν οι δύο άντρες. Παρά την πρωτόγνωρη ηδονή που ένιωθε δεν σταμάτησε καθόλου να με τσιμπουκώνει και μάλιστα να το κάνει με πάθος.

Το γαμήσι της γυναίκας μου κράτησε πολύ ώρα και είχε στην κυριολεξία ξεπατωθεί. Τα βογκητά της ακούγονταν σε όλο το δωμάτιο και πρώτη φορά την έβλεπα σε τόσο έξαλλη κατάσταση. Τους φώναζε ότι την ξέσκιζαν αλλά αυτοί δεν έλεγαν να σταματήσουν με τίποτα. Συνέχιζαν να τη γαμούν αλύπητα, σα να τη μαχαιρώνουν και πραγματικά η μουνάρα της και ο κώλος της είχαν πάρει φωτιά. Πρώτη φορά έκανε τόσο σκληρό γαμήσι και πραγματικά έδειχνε να το απολαμβάνει. Οι δύο πούτσες που έμπαιναν μέσα της ταυτόχρονα τη συντάραζαν ολόκληρη και αυτό φαίνονταν στα μάτια της που ήταν σα να πετάγονταν έξω και από την έκφραση του προσώπου της. Ήταν σε μόνιμη κατάσταση έκστασης, γεμάτο από την ικανοποίηση της ηδονής και την έκπληξη για τη δύναμη αυτών που τη γαμούσαν και από τις δύο τρύπες. Αυτού του είδους το γαμήσι συνεχίστηκε για αρκετή ώρα μέχρι που η Ρένα αλλά και οι υπόλοιποι δεν μπορούσαμε να συγκρατήσουμε τις κραυγές μας.

Είχε έρθει η ώρα να χύσουμε και πρώτα απ’ όλα η δική μου. Χωρίς πολύ πολύ να θέλω να συγκρατηθώ γέμισα το στόμα και το πρόσωπο της γυναίκας μου με τα χύσια μου. Στην κυριολεξία την έλουσα. Τα πρώτα πετάχτηκαν μέσα στο στόμα της καθώς ο πούτσος μου δεν είχε προλάβει να βγει απ’ αυτό και στη συνέχεια εκσφενδονίστηκαν κατευθείαν στο πρόσωπο και άρχισαν να ρέουν προς το σαγόνι της. Καθώς συνέχισα να χύνω μία από τις επόμενες δόσεις την πήρε στο ένα μάτι και της το γέμισε με χύσια ενώ μερικά πετάχτηκαν πάνω στα μαλλιά της. Η Ρένα δεν έδειξε καθόλου να δυσαρεστείται από το πώς είχε γίνει το προσωπό της και η ηδονή που της είχε προσφέρει το δυνατό γαμήσι την είχε κάνει να δέχεται τα πάντα . Αφού τελείωσα το χύσιμο μου πήρε και πάλι τον πούτσο μου στο στόμα της και τον έγλειψε με τέτοια διάθεση σα να ήθελε να τον φάει. Εγώ βέβαια είχα τελειώσει και το μόνο που μου έμενε πλέον ήταν να καθίσω στον καναπέ και να παρακολουθήσω και το χύσιμο και των άλλων δύο γαμιάδων της γυναίκας μου.

Δίπλα μου καθώς τελείωνα ήταν ο Πάνος με τον πούτσο του καβλωμένο που τον έπαιζε με το χέρι του καθώς περίμενε τη σειρά του. Όταν εγώ τελείωσα πήγε και στάθηκε μπροστά στο χυμένο πρόσωπο της γυναίκας μου χωρίς να πει λέξη. Άρχισε να μαλακίζεται με μανία μπροστά της και πριν η Ρένα προλάβει να του τον πιάσει με το χέρι της τα χύσια του άρχισαν να εσφενονίζονται σε όλο της το πρόσωπο, γεμίζοντας της τα χείλη και τα σαγόνια. Μερικά είχαν φτάσει μέχρι τα μαλλιά της, ενώ τα δικά μου που είχαν χυθεί προηγούμενα έτρεχαν τώρα στο λαιμό της και πάνω στα βυζιά της. Το θέμα ήταν πολύ καβλωτικό, καθώς είχαν γεμίσει και οι ρώγες της. Η τελευταία δόση από τα χύσια του Πάνου την πήρε περισσότερο στα μαλλιά και στο δεξί αυτί.

Τελευταίος έχυσε πάνω στη Ρένα ο Δημήτρης. Ήταν σα να χύνει ποτάμι. Το πρόσωπό της είχε γεμίσει εντελώς και συνέχεια έρρεαν προς το λαιμό και το στήθος της. Μην έχοντας που αλλού να χύσει, άρχισε να τη χύνει πάνω στα μαλλιά και πρώτη φορά είδα τη γυναίκα μου έτσι. Είχα καυλώσει φοβερά με το θέαμα. Το πρόσωπό της, τα μαλλιά της, τ’ αυτιά, ο λαιμός και τα βυζιά ήταν στην κυριολεξία γεμάτα από χύσια. Αυτό δεν την ενόχλησε καθόλου, όπως σας είπα και πιο πάνω και συνέχισε να παίζει με του πούτσους των παιδιών που είχε κοντά της σα να ήταν το πολυτιμότερο πράγμα που είχε εκείνη τη στιγμή.

Πλησίασα κι εγώ στην παρέα και το ίδιο έκανε και με τον δικό μου. Μάλιστα θεώρησα την όλη φάση πολύ ωραία καθώς αυτό το γλείψιμο μας ξεκούραζε και νομίζω ότι το ίδιο συνέβαινε και με τα δύο άλλα παιδιά. Μετά η Ρένα μπήκε στο μπάνιο για να πλυθεί και εμείς με τα παιδιά ανάψαμε τσιγάρο. Εγώ ρώτησα αν τους είχε ξανατύχει τέτοια φάση και γενικά πως τους φάνηκε.

Ο Πάνος μου είπε ότι περιστασιακά του είχε τύχει κάτι ανάλογο όταν υπηρετούσε στο στρατό, δηλ. πριν από τρία με τέσσερα χρόνια, ενώ ο Δημήτρης είπε ότι την τελευταία χρονιά βρισκόταν σταθερά μ’ ένα παντρεμένο ζευγάρι. Εγώ τους ζήτησα να μου πουν τις ιστορίες τους αλλά ξαφνικά ακούστηκε από το μπάνιο η φωνή της γυναίκας μου που είπε: «όχι τώρα παιδιά , θέλω να είμαι κι εγώ ν’ ακούσω.» Της απάντησα εγώ ότι «θα σε περιμένουμε αγάπη μου» και πήγα να ετοιμάσω ποτά για τα παιδιά προκειμένου να φτιάξουμε ακόμα καλύτερα την ατμόσφαιρα της παρέας.

(συνεχίζεται)

Terms Of Service & Privacy Policy

feel free to contact us      support@hotwifefantasyplay.com     ©2019 Hotwife Fantasy

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account