Οι φίλοι του blog Γιώργος & Ρένα μου έστειλαν την παρακάτω ιστορία. Την ξαναδημοσιεύω γιατί η παλιά ανάρτηση είχε κάποιο πρόβλημα.

Είμαστε η Ρένα και ο Γιώργος, ένα παντρεμένο ζευγάρι με παιδιά και σας γράφουμε μετά τις διακοπές που αυτό το καλοκαίρι κάναμε στη Σαντορίνη. Εγώ είμαι 38 ετών και η Ρένα 35. Η γυναίκα μου είναι ψηλή, καλλίγραμμη, μελαχρινή. Της αρέσει να γυμνάζεται και αυτό είναι το ατού της που καταφέρνει να διατηρεί ένα τόσο ωραίο σώμα. Πηγαίνει τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα στο γυμναστήριο, πολλές φορές δε, όταν έχω κι εγώ χρόνο, πηγαίνουμε μαζί. Της αρέσει να ντύνεται λίγο προκλητικά, αλλά όχι πρόστυχα. Συνήθως φοράει ωραία καλσόν, κατά προτίμηση μαύρα με φούστες προς το μίνι που συνοδεύονται από στενά μπλουζάκια ή πουκάμισα που τονίζουν το καλλίγραμμο σώμα της.

Συχνά, όταν βγαίνουμε μαζί βόλτα, παρατηρούμε τα βλέμματα διαφόρων νεαρών να είναι καρφωμένα πάνω της κι αυτό είναι κάτι που ερεθίζει και τους δυο μας. Στη συνέχεια το συζητάμε και αυτό μας φτιάχνει τη διάθεση για έρωτα. Πολλές φορές είχαμε πηδηχτεί με πάθος με αφορμή τέτοια γεγονότα. Πότε ο νεαρός που κάθονταν στο απέναντι τραπέζι της καφετέριας και δεν έλεγε να πάρει το βλέμμα του από πάνω της, πότε ο άλλος νεαρός στην πιτσαρία που δεν έπαιρνε τα μάτια του πάνω από το μεγάλο και στητό στήθος της που σχηματίζονταν έντονα μέσα στο εφαρμοστό μπλουζάκι ή πουκάμισο. Μπορούσε όμως να είναι και κάτι πιο extreme. Στο μπαρ μπορούσε κάποιος νεαρός ν’ απολαμβάνει το κιλοτάκι της και να προσπαθεί να την πάρει όλο και περισσότερο μάτι στο συγκεκριμένο σημείο. Η Ρένα όταν έβλεπε κάποιον να την καμακώνει ή να προσπαθεί να την πάρει μάτι με ειδοποιούσε με το βλέμμα της, κάνοντας μου νόημα ότι έχει αρχίζει να γίνεται παιχνίδι.

Είχαμε γίνει πολύ έμπειροι σε τέτοιου είδους παιχνίδια, καθώς κάθε φορά που βγαίναμε μόνοι μας βόλτα προσπαθούσαμε να μαζεύουμε νεαρά βλέμματα πάνω στο σώμα της γυναίκας μου. Βέβαια όλες αυτές τις καταστάσεις θα μπορούσαμε να τις είχαμε εκμεταλλευτεί για να προχωρήσουμε πιο πέρα, όπως κάνουν πολλά ζευγάρια, αλλά το γεγονός ότι έχουμε παιδιά δεν μας επέτρεψε να προχωρήσουμε. Ούτε χώρος ούτε χρόνος υπήρχε για κάτι τέτοιο. Επιπλέον είμαστε προσεκτικοί για να μην εκτεθούμε στον κοινωνικό μας κύκλο πέφτοντας πάνω σε κάποιον γνωστό ή σε άτομο χωρίς εχεμύθεια. Αν γίνονταν κάτι θα γίνονταν με άτομα εκτός κοινωνικού μας κύκλου, αφού πρώτα αυτά θα είχαν κατακτήσει την εμπιστοσύνη μας. Πάντως τέτοιου είδους παιχνίδια, όσο κι αν δεν προχωρούσαν όσο θέλαμε, έδιναν αλάτι στην καθημερινή ερωτική μας ζωή.

Είμαστε παντρεμένοι εδώ και οκτώ περίπου χρόνια και φέτος αποφασίσαμε να κάνουμε και πάλι διακοπές μόνοι μας σαν ζευγάρι, αφήνοντας τα δύο παιδιά μας στους γονείς της Ρένας. Το είχαμε σχεδιάσει από καιρό και θέλαμε να ζήσουμε κάτι συναρπαστικό και ευχάριστο. Θέλαμε να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα του γάμου και να θυμηθούμε τον πρώτο, καλό καιρό της σχέσης μας. Όλοι οι παντρεμένοι ξέρουν ότι η ζωή με τα παιδιά είναι γεμάτη σκοτούρες και υποχρεώσεις που σιγά σκοτώνει την ερωτική επιθυμία του ζευγαριού και σε υποτάσσει στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αυτό είχε συμβεί και με μάς τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια. Κάναμε έρωτα σε σχετικά κοντινά διαστήματα μεταξύ τους, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, αλλά θέλαμε κάτι πιο συναρπαστικό και ευχάριστο που θα μας έβγαζε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Έτσι πήραμε την απόφαση, ύστερα από αρκετές συζητήσεις , να προσπαθήσουμε να κάνουμε πράξη τις φαντασιώσεις που όλα αυτά τα χρόνια είχαμε στο κρεβάτι μας. Ήταν φαντασιώσεις ομαδικού έρωτα που έδιναν αλάτι στην ερωτική μας ζωή και μας έκαναν να ευχαριστιόμαστε πάρα πολύ τα γαμήσια που κάναμε μεταξύ μας.

Η Ρένα από τότε που αρχίσαμε να συζητάμε τέτοιου είδους φαντασιώσεις άναβε ιδιαίτερα στον έρωτα που κάναμε και γίνονταν ένα καζάνι ερωτικού πόθου και ατελείωτης κάβλας. Μου ζητούσε να της διηγούμαι στο κρεβάτι ιστορίες με παρτούζες και ερωτικά τρίγωνα, με κάθε λεπτομέρεια. Οι διηγήσεις συμπληρώνονταν πάντα από την ίδια και πολλές φορές συνεχίζονταν και σε γαμήσια που κάναμε την επόμενη και την μεθεπόμενη μέρα. Ήταν κάτι που μας άναβε πολύ και τους δύο. Η γυναίκα μου μεταμορφώνονταν από ένα μάλλον σεμνότυφο και σοβαρό πλάσμα σ’ ένα πρόστυχο πουτανάκι που λες και ζούσε για τα ομαδικά και τις παρτούζες. Με έβαζε να της διηγούμαι ιστορίες όπου ένας και δύο νεαροί την πηδούσαν και εγώ παρακολουθούσα καβλωμένος την όλη φάση, παίζοντας τον πούτσο μου στην αρχή και στη συνέχεια παίρνοντας μέρος κι εγώ στο γαμήσι. Ιδιαίτερα της άρεσε να τους δίνω εγώ οδηγίες πως θα την γαμήσουν, πως θα ξεκινήσουν, πως θα τη φιλούν, πού θα την χαϊδέψουν και επίσης να καθοδηγώ και την ίδια σχετικά μ’ αυτά που θα έκανε στους γαμιάδες της.

Πολλές φορές μου έλεγε ότι ήθελε να πηγαίνουμε σε μπαράκια κι εκεί να διάλεγε μόνη της το νεαρό που θα πηδιόταν μαζί του, να χόρευε και να διασκέδαζε μαζί του, να τον έφερνε στο τραπέζι, να μου τον σύστηνε και στη συνέχεια, πάντα με τη δική μου άδεια, να πήγαιναν βόλτα οι δυο τους. Εκεί θα μπορούσαν να προχωρήσουν όσο ήθελαν με την υπόσχεση ότι θα μου διηγούνταν τα πάντα μετά. Αυτό ήταν κάτι που με άναβε κι εμένα ιδιαίτερα γι’ αυτό και σκέφτηκα και της εξιστόρησα πολλές τέτοιες ιστορίες. Τις εξιστορούσα με κάθε λεπτομέρεια και με πολύ παραστατικότητα. Αυτό συντέλεσε με τη σειρά του να μεγαλώσει η επιθυμία και των δυο μας για την πραγματοποίηση τέτοιων φαντασιώσεων.

Πολλές φορές σκεφτόμουνα τη συμπεριφορά της στο κρεβάτι, όταν συζητούσαμε τέτοιου είδους φαντασιώσεις και θεώρησα ότι δεν θα είχα και κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα να την πείσω να το κάνουμε στην πράξη. Έτσι αποφάσισα να κάνω μια σοβαρή κουβέντα μαζί της και για το λόγο αυτό έδιωξα τα παιδιά από το σπίτι, στέλνοντας τα στους παππούδες τους για Παρασκευή απόγευμα, καθώς είχαν τελειώσει το σχολείο. Τα πήγα μάλιστα εγώ και είπα στη Ρένα ότι δικαιούμαστε να μείνουμε λίγο ξεκούραστοι από τα τρεχάματα της εβδομάδας. Αυτή το δέχτηκε και έτσι καταφέραμε να μείνουμε μόνοι. Το απόγευμα, αφού είχαμε ξεκουραστεί για λίγο και οι δύο καθίσαμε να πιούμε καφέ αποφάσισα χωρίς περιστροφές και υπονοούμενα να μπω κατευθείαν στο θέμα.

– «Βλέπω ότι σ’ αρέσουν πολύ αυτά που συζητάμε όταν γαμιόμαστε, μεταμορφώνεσαι και γίνεσαι άλλος άνθρωπος. Η κάβλα σου φτάνει στο τέρμα.»

Δοκίμασα μεγάλη έκπληξη αλλά και ικανοποίηση από την απάντηση που μου έδωσε.

– «Ναι αγάπη μου, έτσι είναι, ανάβει όλο μου το είναι μ’ αυτές τις φαντασιώσεις και ξέρω ότι πολλά ζευγάρια αποτολμούν να τις κάνουν πράξη χωρίς αυτό να χαλάει τη σχέση τους, αντίθετα την κάνει πολλές φορές καλύτερη, την τονώνει.»

Η απάντησή μου ήταν ότι :

– «Απ’ αυτά που μου λες καταλαβαίνω ότι σ’ ενδιαφέρει σοβαρά το θέμα και μάλλον πρέπει να το προχωρήσουμε»

– «Φυσικά θα πρέπει, αν το θέλεις κι εσύ» μου απάντησε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

– «Μα κι εγώ το θέλω πάρα πολύ κούκλα μου και νομίζω ότι θα πρέπει να δρομολογήσουμε γεγονότα» της απάντησα.

– «Να ξέρεις ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα για κάτι τέτοιο με τα παιδιά στο σπίτι. Εδώ και τώρα κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Πρέπει να το δρομολογήσουμε αλλιώς. Σκέφτομαι κάτι για το καλοκαίρι, αν καταφέρναμε να πάμε διακοπές μόνοι μας. Εκεί μπορούμε με την άνεσή μας, ίσως με κάποιο πρόσωπο που θα έχουμε γνωρίσει πιο πριν ή κάποιο που θα γνωρίσουμε εκεί.»

Εγώ συμφώνησα μαζί της, βλέποντας ότι αντικειμενικά δεν υπάρχει άλλη περίοδος που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο πράγμα. Εξάλλου εκείνο το διάστημα ήμασταν πνιγμένοι στις υποχρεώσεις. Ήταν αδύνατο να βρεθεί χρόνος.

(συνεχίζεται)

Terms Of Service & Privacy Policy

feel free to contact us      support@hotwifefantasyplay.com     ©2019 Hotwife Fantasy

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account