Η Ρένα τελείωσε σχετικά γρήγορα από το μπάνιο και μπαίνοντας στο δωμάτιο πήγε στα πράγματά μας και φόρεσε μπροστά μας ένα καινούριο στρινγκάκι απ’ αυτά τα πολύ πρόστυχα που είχε αγοράσει για το ταξίδι στη Σαντορίνη. Ήρθε στη συνέχεια και κάθισε δίπλα μου αγκαλιάζοντας με και είπε με πολύ ναζιάρικο ύφος στα παιδιά ότι θα ήθελα ν’ ακούσω με πολύ ενδιαφέρον τις ιστορίες σας. Πραγματικά ήταν κάτι που μας κάβλωνε πολύ και τους δυο. Ν’ ακούμε δηλ. ιστορίες με παρτούζες και τρίγωνα άλλων. Τρελαινόμαστε να διαβάζουμε τέτοιες ιστορίες στο διαδίκτυο, πόσο μάλλον όταν μας τις διηγούνται ζωντανά φίλοι μας που έχουν κάνει ανάλογα πράγματα. Ήταν φαίνεται μια χρόνια κατά πιεσμένη επιθυμία που τώρα βρήκε την ευκαιρία να γίνει πραγματικότητα.

Στην αρχή τους μιλήσαμε εμείς σαν ζευγάρι, τους είπαμε για τις φαντασιώσεις μας και τις επιθυμίες μας αλλά και την ατυχία που είχαμε μέχρι τότε να μην μπορέσουμε να κάτι σταθερό σ’ αυτό τον τομέα που το θέλαμε πολύ και οι δυο μας. Στη συνέχεια η Ρένα τους είπε για το τρίγωνο που έκανε με τη φίλη της και το γκόμενό της πριν έρθουμε στη Σαντορίνη και ότι η περιπέτεια που είχαμε μαζί τους ήταν η δεύτερή μας εμπειρία και η πιο συναρπαστική. Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Πάνος και μας διηγήθηκε την περιπέτεια του από το στρατό.

Ο ΠΑΝΟΣ ΔΙΗΓΕΙΤΑΙ:
«Υπηρετούσα το τελευταίο τρίμηνο της θητείας μου στη Θεσσαλονίκη με μετάθεση που είχα έρθει από τον Έβρο. Εκεί σε κάποια έξοδό μου πήγα και επισκέφτηκα μια δικηγόρο για να ξεκαθαρίσω κάποιο περιουσιακό θέμα, όπως μου είχαν ζητήσει οι γονείς μου. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι με γούσταρε και μάλιστα ήταν αυτή που μου έκλεισε ένα δεύτερο ραντεβού στο γραφείο της για να μου εξηγήσει κάποιες λεπτομέρειες. Για να μην τα πολυλογούμε στο γραφείο καταλήξαμε να πηδηχτούμε άγρια. Ξεκίνησα κατεβάζοντας της την κιλότα και γλείφοντας της το μουνί. Τη γάμησα για πολύ ώρα και αυτή με ξεθέωσε στο τσιμπούκι. Μετά βγήκαμε μαζί για φαγητό και μου πρότεινε τις επόμενες φορές που θα συναντιόμαστε αυτό να γίνεται στο σπίτι της. Μου είπε ότι ο άντρας της θα έλειπε για κάποιες δουλειές στην επαρχία και ότι τα παιδιά είχαν πάει διακοπές. Ήταν εντελώς μόνη της όπως μου είπε και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα να συναντιόμαστε στο σπίτι.

Την πρώτη φορά που πήγα έτσι ήταν τα πράγματα και το γαμήσι που κάναμε ήταν πραγματικά εκστασιακό. Θυμάμαι ότι την πήδηξα στην κουζίνα πάνω στο τραπέζι του φαγητού κι αυτό ήταν μια φάση που κάβλωνε ιδιαίτερα και τους δυο μας, αλλά και στο σαλόνι. Στο γραφείο της κάναμε ένα πολύ δυνατό γλειφομούνι για πολύ ώρα. Αρχικά της έπαιξα το μουνί χαϊδεύοντας το πάνω από το διάφανο κιλοτάκι που φορούσε και στη συνέχεια αφού το παραμέρισα με το χέρι μου (δεν το βγάλαμε) την ξέσκισα με τη γλώσσα μου για πάνω από είκοσι λεπτά. Έχυσε βγάζοντας ηδονικές κραυγές και γέμισε το στόμα μου με τα χύσια της. Στη συνέχεια την πήγα στην κρεβατοκάμαρα και τη γαμούσα ασταμάτητα και εκεί μας βρήκε το ξημέρωμα αφού καταφέραμε να κοιμηθούμε και λίγο.

Την άλλη μέρα μου ομολόγησε στα ίσια ότι θα της άρεσε πάρα πολύ να συμμετέχει και ο άντρας της στο παιχνίδι μας και να πηδιέται μαζί μου μπροστά του. Εγώ έκπληκτος τη ρώτησα πως θα το έπαιρνε ο ίδιος αν του το έλεγε κι αυτή μου απάντησε ότι κάτι τέτοιο του αρέσει πολύ και θα ήθελε πολύ να βλέπει. Μου είπε μάλιστα ότι γνώριζε για όλες τις συναντήσεις μας και ότι του διηγούνταν με κάθε λεπτομέρεια ότι συνέβαινε σε κάθε μία απ’ αυτές. Μάλιστα αυτό τους άναβε και τους δύο και έκαναν δυνατό έρωτα μεταξύ τους.

Την επόμενη φορά πήγα στο σπίτι της και ήταν με τον άντρα της. Αφού συστηθήκαμε προχωρήσαμε σχεδόν κατευθείαν στην πράξη. Εγώ έπιασα την γυναίκα του από το λαιμό απαλά και άρχισα να τη φιλώ με πάθος στο στόμα ενώ ο άντρας της παρακολουθούσε τη σκηνή. Αφού φιληθήκαμε αρκετή ώρα και ο άντρας της παρακολουθούσε τη σκηνή, στη συνέχεια, με προτροπή δική του, άρχισα να της χαϊδεύω το στήθος πάνω από τα ρούχα της ενώ σιγά-σιγά κατέβασα το χέρι μου κάτω από τη μίνι φούστα που φορούσε και άρχισα να τη χαϊδεύω πάνω από το κιλοτάκι και να την κάνω να βγάζει ηδονικές κραυγές.

Αυτό καύλωσε ακόμα περισσότερο τον άντρα της, ο οποίος σηκώθηκε και κάθισε στον απέναντι καναπέ για να παρακολουθεί καλύτερα τη φάση. Εγώ της έβαλα πιο πολύ χέρι τότε και άρχισα να της παίζω το μουνί με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη σε σημείο που τα βογκητά της ακούγονταν σε όλο το δωμάτιο. Μετά έβαλα και τα δύο χέρια μου κάτω από τη φούστα της και της κατέβασα γρήγορα-γρήγορα το κιλοτάκι. Έσκυψα στη συνέχεια μπροστά στα πόδια της και ανέλαβα με τη γλώσσα μου το καυλωμένο μουνάκι της. Το έγλειψα για πολύ ώρα και ήταν σα να το γαμούσα κανονικά.

Στη συνέχεια τη γάμησα άγρια μπροστά στα μάτια του άντρα της, ο οποίος ήταν φανερό ότι το ευχαριστιόταν. Είχε βγάλει την τεράστια ψωλή του έξω και την έπαιζε με δύναμη ενώ τα βογκητά του έβγαιναν ηδονικά από το στόμα του και ήταν σα να γαμούσε και αυτός τη γυναίκα του. Μετά την πηδήξαμε μαζί από τον κώλο και από το μουνί και τέτοια γαμήσια έγιναν αρκετές φορές εκείνη τη νύχτα. Με τη δικηγόρο και τον άντρα της συναντηθήκαμε πολλές φορές και κάναμε τα ίδια μ’ αυτά που σας περιέγραψα πιο πάνω.

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα , όταν ο άντρας της είχε δουλειά και δεν μπορούσε να παραβρεθεί μου την έφερνε με το αυτοκίνητο, την ξέσκιζα στο γαμήσι και την έστελνα πίσω σ’ αυτόν καταγαμημένη. Το κιλοτάκι της και το μουνί της ήταν τις περισσότερες φορές γεμάτο από το σπέρμα μου. Όταν αυτή γύριζε στο σπίτι του διηγούταν με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς είχε γίνει μεταξύ μας και αυτό τους έφτιαχνε πολύ και τους δυο. Στη συνέχεια γαμιόντουσαν με πολύ πάθος μεταξύ τους.

Όλο αυτό το παιχνίδι συνεχίστηκε για όσο διάστημα εγώ υπηρετούσα το τελευταίο μέρος της θητείας μου και σταμάτησε όταν εγώ απολύθηκα από το στρατό και έφυγα από τη Θεσσαλονίκη. Τώρα έχουμε μια κάποια αραιά επικοινωνία αλλά όλα αυτά που έγιναν μεταξύ μας δεν συνεχίζονται πλέον καθώς φαίνεται ότι η φάση έχει αλλάξει. Όταν έφυγα μετά από δυο τρεις μήνες συναντηθήκαμε πάλι σ’ ένα ξενοδοχείο στην Αθήνα, όταν είχαν έρθει στην πόλη για δουλειές και κάναμε ωραίο παιχνίδι, καθώς φαίνεται ότι γούσταραν πολύ και οι δύο. Αλλά σιγά-σιγά η απόσταση μας ξέκοψε και το πράγμα έχει σχεδόν τελειώσει. Τώρα μόνο επικοινωνούμε μόνο σε γιορτές για ευχές και διατηρούμε μια μάλλον τυπική σχέση. Πάντως αυτή ήταν η πρώτη μου εμπειρία και μου άρεσε πάρα πολύ. Τα άτομα ήξεραν τι ήθελαν από μένα κι εγώ δεν προχώρησα σε τίποτα περισσότερο απ’ αυτό που ήθελαν. Έτσι όλα εξελίχθηκαν χωρίς προβλήματα. Νομίζω ότι αυτού ου είδους οι σχέσεις μπορούν να κάνουν όλους να περάσουν ωραία, αρκεί να είναι κανείς διακριτικός και να μην προσπαθήσει να ξεπεράσει τα όρια και να προσπαθήσει να φάει τη γυναίκα του άλλου. Μπορεί κανείς να είναι πολύ χρόνο μ’ ένα ζευγάρι και να περνούν όλοι ευχάριστα και αυτό συνέβη μ’ εμένα και τους φίλους που γνώρισα στη Θεσσαλονίκη. Οι σχέσεις αυτού του είδους είναι πολύ καλές αρκεί να ξέρει κανείς να τις ελέγξει».

Αυτό το τελευταίο ήχησε κάπως σοβαρά και στ’ αυτιά τα δικά μου και της γυναίκας μου και καταλάβαμε ότι ο Πάνος μάλλον μας έκανε να γίνει τρίτος στη δική μας παρέα. Η Ρένα μου έριξε μια πονηρή ματιά δίνοντάς μου να καταλάβω ότι έχει υποπτευθεί ότι ο νεαρός μας φλερτάρει για κάτι πιο μόνιμο. Φαίνεται ότι η όλη φάση που έγινε στο δωμάτιο του άρεσε πάρα πολύ και γι’ αυτό μας μίλησε τόσο για την προηγούμενη εμπειρία του. Η γυναίκα μου βέβαια δεν έχασε ευκαιρία και προσπάθησε να του δώσει να καταλάβει ότι μας ενδιαφέρουν σε κάθε περίπτωση. Η Ρένα του απάντησε :

«Συμφωνώ μαζί σου ότι πρέπει κανείς να ξέρει τι ακριβώς θέλει σε μια τέτοιου είδους σχέση. Τα πράγματα πρέπει να είναι ξεκαθαρισμένα από την αρχή και πρέπει σ’ αυτό να είναι σταθερός μέχρι το τέλος. Έτσι δεν δημιουργούνται προβλήματα και όλοι μπορούν να είναι ευχαριστημένοι.

Κι εμείς με τον άντρα μου ψάχναμε αρκετό καιρό για μια τέτοια σχέση αλλά είναι πολλά τα εμπόδια. Αφενός είναι οι υποχρεώσεις της οικογένειας από την άλλη δεν ξέραμε με τι είδους άτομα θα μπλέκαμε. Θέλαμε κάποιον εχέμυθο που να διαθέτει το δικό του χώρο, ώστε να μπορούμε να πεταχτούμε όταν μας προκύψει η ευκαιρία. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε συνέχεια σε ξενοδοχεία. Είναι κάτι που σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε και για οικονομικούς λόγους και για λόγους ασφάλειας. Τριγυρίζοντας συχνά σε τέτοιους χώρους δεν ξέρεις τι μπορεί να σου προκύψει. Σε ξενοδοχείο δεν έχω πάει ποτέ και ούτε θέλω.

Εγώ το σκεφτεί διαφορετικά. Ο γκόμενός μας ή και περισσότεροι θέλουμε να έχει το δικό του χώρο που να μας εμπνέει σιγουριά και να μπορούμε να έρθουμε εκεί αρκετές φορές και χωρίς να προκύψει κανένα πρόβλημα. Είμαστε παντρεμένο ζευγάρι και δεν έχουμε τη δυνατότητα να πάμε βράδυ και να κοιμηθούμε στο σπίτι κάποιου άλλου ή να φέρουμε στο σπίτι κάποιο άτομα όπως κάναμε απόψε μ’ εσάς.

Θα ήθελα όμως πολύ να πεταγόμαστε όταν για παράδειγμα τα παιδιά λείπουν στο φροντιστήριο ή μετά τα ψώνια ή σε μια βραδινή μας έξοδο. Αλλά και τα άτομα και ο χώρος πρέπει να μας εμπνέουν εμπιστοσύνη. Αυτό μάλιστα το γρήγορο πέταγμα είναι κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα, καθώς νιώθω ότι είμαι σε σίγουρο περιβάλλον στο οποίο θα μπορώ να πηγαινοέρχομαι.»

«Νομίζω κάτι θα μπορούσε να γίνει γι’ αυτά που ζητάς, γιατί και το σπίτι μου και το σπίτι του Δημήτρη είναι ελεύθερα στην Αθήνα και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Δεν ξέρω βέβαια πόσο κοντά είμαστε και πως κανονίζεται η απόσταση.» απάντησε ο Πάνος.

(συνεχίζεται)

Terms Of Service & Privacy Policy

feel free to contact us      support@hotwifefantasyplay.com     ©2019 Hotwife Fantasy

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account