Κεφάλαιο 2ο: Προετοιμασία & «Παράδοση».

Την εβδομάδα που ακολουθεί δεν συναντιόμαστε κι ούτε μιλάω απευθείας με τη Ελένη. Μαθαίνω όσα γίνονται από σένα. Έτσι μου λες τι ετοιμασίες κάνετε, τι ρούχα έχετε αγοράσει για την περίσταση και γενικά μου περιγράφεις καθημερινά τι κάνει η Ελένη και αν «υπακούει» σε αυτά που της ζήτησα.

Εσύ της έχεις αγοράσει μερικά πολύ προκλητικά και κοντά φορεματάκια, μαζί με καινούργια ψηλοτάκουνα πέδιλα που αναδεικνύουν τα υπέροχα πόδια της και τονίζουν τα καπούλια της όπως περπατά φορώντας τα. Εκείνη έχει κάνει αποτρίχωση παντού, ξυρίζοντας τελείως το τρίχωμα από το μουνάκι της, όπως σου ζήτησα ειδικά για την περίσταση.

Οι μέρες περνούν βασανιστικά αργά και για τους τρεις μας, αλλά τελικά φτάνει το επίμαχο βράδυ που έχουμε δώσει ραντεβού σπίτι σας. Φτάνω την καθορισμένη ώρα και αφού κάθομαι στο σαλόνι και συζητάμε λίγο, μου φέρνεις τη βαλίτσα της Ελένης και μου δείχνεις αυτά που της αγόρασες. Μαζί έχεις βάλει και τη φωτογραφική μηχανή με τη βιντεοκάμερα.

Μόλις τακτοποιούμε τις τελευταίες λεπτομέρειες, φωνάζεις τη Ελένη να έλθει στο σαλόνι. Εκείνη εμφανίζεται φορώντας ένα κοντό φορεματάκι με βαθύ ντεκολτέ και τα καινούρια πέδιλα που σου ζήτησα να πάρεις. Είναι υπέροχη (όπως πάντα άλλωστε) και προχωρά μερικές φορές πάνω κάτω στο σαλόνι επιδεικνύοντας τα προσόντα της προς ευχαρίστηση και των δυο μας. Ύστερα έρχεται και κάθεται στην αγκαλιά μου όπως κάθομαι στον καναπέ, δίνοντάς μου ένα ζουμερό φιλί.

-«Καλησπέρα Πέτρο…» μου λέει ναζιάρικα κοιτώντας με στα μάτια.
-«Καλησπέρα μανάρι μου… Είσαι υπέροχη απόψε….» της απαντώ εγώ. Και λέγοντας αυτό, χώνω σιγά σιγά το χέρι μου ανάμεσα στα μπουτάκια της, φτάνοντας ψηλά στο τελείως άτριχο μουνάκι της, το οποίο είναι μούσκεμα από την καύλα.
-«Μμμμμ…. Όπως ακριβώς το θέλω…. Ξυρισμένο και ζουμερό….» της λέω.
-«Για σένα ετοιμάστηκα καυλιάρη μου… Όπως μου ζήτησες… Σου αρέσει;…»
-«Πολύ…. Δε φαίνεται άλλωστε;…» της απαντώ και πιάνοντας το χέρι της το ακουμπάω στον καυλωμένο πούτσο μου πάνω από το παντελόνι.
-«Μμμμ…. Αχχχχ…. Σε θέλω… έχω τρελαθεί από καύλα μωρό μου….» λέει εκείνη και σκύβει να με φιλήσει.

Εγώ τη σταματώ κρατώντας την από το πηγούνι και της λέω:
-«Όχι ακόμα…. Όταν έρθει η ώρα… Τώρα θέλω να σηκωθείς όρθια μπροστά μου και να σηκώσεις το φουστανάκι σου. Δείξε μου το μουνάκι σου….»

Εκείνη σηκώνεται και ελαφρά κοκκινισμένη ανασηκώνει το φόρεμα δείχνοντάς μου το μουνάκι της. Τα υγρά που τρέχουν το κάνουν να γυαλίζει, ακόμα πιο έντονα τώρα που είναι τελείως ξυρισμένο. Της το χαϊδεύω και παίζω με τα μουνόχειλα και την κλειτορίδα παιδεύοντάς την, ενώ εκείνη αφήνη ελαφρά βογκητά και στέκεται όρθια με δυσκολία.

-«Έχω δύο δωράκια για σένα μανάρι…. Θέλεις να τα δεις;…» της λέω.
-«Μμμμ… Πολύ…. Τι έιναι;….»
Απλώνω το χέρι μου και πιάνω την τσάντα που έφερα μαζί μου. Βγάζω από μέσα δύο κουτάκια και τα ακουμπάω στο τραπέζι. Παίρνω το μεγαλύτερο από τα δύο και το ανοίγω δείχνοντάς της το.
-«Αυτές είναι ένα ζευγάρι ασημένιες Κινέζικες Μπάλες…. Ξέρεις τι είναι;…»
-«Μμμμμ… Κάτι έχω ακούσει…»
-«Θα τις βάλω στο μουνάκι σου… Θα τις κρατήσεις εκεί μέσα μέχρι να σου πω εγώ… Και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τις αφήσεις να βγουν ούτε να ακουμπήσεις το μουνάκι σου…. Κατάλαβες;….»
-«Μμμμ… Δεν ξέρω…»

Εγώ χωρίς να περιμένω, πιάνω την πρώτη μπάλα και την ακουμπάω στο μουνάκι της. Η Ελένη τινάζεται ελαφρά από την αίσθηση του παγωμένου μετάλλου και τινάζεται ακόμα μια φορά όταν τη χώνω μέσα στην τρυπούλα της. Η μπαλίτσα μπαίνει εύκολα μέα της ενώ τα χέρια μου γεμίζουν από τα ζουμιά της. Φέρνω το χέρι μου στο πρόσωπό μου μυρίζοντας το άρωμά της και γλείφοντας το.
-«Έτσι σε θέλω πουτανίτσα μου… Ανοιχτή και πρόθυμη….»

Εκείνη έχει κλείσει τα μάτια και βογκά, ενώ εγώ παίρνοντας τη δεύτερη μπαλίτσα τη βάζω κι αυτή μέσα στο μουνάκι της. Η Ελένη γέρνει πάνω μου βογκώντας και στηρίζεται στους ώμους μου. Της πιάνω τα χέρια και γυρίζοντάς την προς το μέρος μου, της λέω κοιτάζοντάς την κατάματα:
-«Τώρα έτσι όπως είσαι θέλω να κάνεις βόλτα το δωμάτιο μέχρι να σου πω να σταματήσεις… Νιώσε τις μπάλες μέσα σου όπως θα περπατάς…»

Η Ελένη ζαλισμένη από την καύλα αρχίζει να περπατά στο δωμάτιο, τρεκλίζοντας σχεδόν από τη γεμάτη αίσθηση μπου της δίνουν οι μπάλες και τρέμοντας ταυτόχρονα όσο τις νιώθει να γυρνάνε μέσα στο μουνάκι της. Οι δυο μας την παρακολουθούμε γεμάτοι θαυμασμό αλλά και καυλωμένοι όσο δεν παίρνει. Αφού κάνει μερικές βόλτες στο σαλόνι κουνώντας προκλητικά το κωλαράκι της, τη φωνάζω κοντά μου.
-«Έτσι μπράβο καύλα μου… Έλα να σου δώσω και το δεύτερο δώρο….»

Ανοίγω το δεύτερο κουτάκι και βγάζω μια μικρή αλυσίδα από λευκόχρυσο. Της λέω να σταθεί μπροστά μου και να βάλει το δεξί της πόδι στο γόνατό μου.
-«Αυτή είναι μια αλυσιδίτσα που θέλω να φοράς στο πόδι όσες μέρες θα είμαστε μαζί…. Θα συμβολίζει ότι είσαι το πουτανάκι μου και θα κάνεις ότι θέλω και με οποιον θέλω χωρίς αντίρρηση και με τη σύμφωνη γνώμη του άντρα σου… Δε θα τη βγάλεις καθόλου όσες μέρες θα είμαστε μαζί… Έτσι καύλα μου;….» και της φοράω ταυτόχρονα την αλυσίδα.
-«Έτσι… αφέντη μου…» και σκύβει και μου δίνει ένα καυτό φιλί.
-«Μπράβο το μωρό μου… Τώρα είναι ώρα να αποχαιρετήσεις τον Νίκο… Πέσε στα γόνατα μπροστά του και πάρε του ένα τσιμπούκι που θα το θυμάται μέχρι την επόμενη εβδομάδα…»

Η Ελένη υπάκουα έρχεται μπροστά σου, πέφτει στα γόνατα, σου κατεβάζει το παντελόνι και αρχίζει να γλείφει τον πούτσο σου τόσο ηδονικά που δυσκολεύομαι να κρατηθώ από το να παίξω μαλακία επιτόπου. Ξέρω όμως ότι πρέπει να δείξω χαρακτήρα για τη συνέχεια του παιχνιδιού και απολαμβάνω το θέαμα. Εσύ που παρακολουθούσες όλη αυτή την ώρα έχεις καυλώσει πολύ και γέρνεις προς τα πίσω κλείνοντας τα μάτια κι απολαμβάνοντας το τσιμπούκι που σου παίρνει. Εγώ αποφασίζω να «σιγοντάρω» λίγο την όλη φάση και αρχίζω να της λέω:

-«Έτσι μπράβο μανάρι μου… Πάρτον όλο… Δες τον πόσο καυλωμένος είναι… Πως καυλώνει που σε δίνει σε μένα… Να σε κάνω ότι θέλω… Με όποιον θέλω… Το βλέπεις πουτανάκι;… Ο πούτσος του κοντεύει να εκραγεί στην ιδέα ότι επι μια εβδομάδα θα γαμιέσαι ασύστολα με τον καθένα κι εγώ θα είμαι ο «νταβατζής» σου… Ότι θα γυρίσεις γαμημένη από παντού και γεμάτη ψωλόχυμα από τους γαμιάδες σου… Πάρ’τον όλο… Πιες τα όλα…. Πουτάνα μου εσύ…»

Με όλα αυτά δεν αργείς να εκραγείς στο στόμα της κι εκείνη τα καταπίνει όλα λαίμαργα ρουφώντας σου και το μεδούλι. Όταν αρχίζεις να ηρεμείς αφήνει τον πούτσο σου να βγει από το στόμα της, ενώ μια σταγόνα χύσια τρέχει από τα χείλη της.
-«Έτσι καυλιάρα μου… Τώρα φίλησέ τον… Πιείτε τα κι οι δύο… Κι αποχαιρέτησέ τον… Θα τα πείτε σε μια εβδομάδα…» λέω εγώ και σηκώνομαι από τον καναπέ παίρνοντας τη βαλίτσα της Ελένης.

Εκείνη σε αγκαλιάζει και σε φιλά με πάθος και γεύεστε κι οι δυο σας τα χύσια σου σε ένα καυτό και παθιάρικο φιλί. Μετά ανασηκώνεται και με ακολουθεί στην πόρτα, χωρίς να πεί κουβέντα. Εγώ σε χαιρετώ και σου κλείνω το μάτι ενώ εσύ παραμένεις ξέπνοος στον καναπέ προσπαθώντας να συνέλθεις. Βγαίνουμε από το σπίτι και πηγαίνοντας στο αυτοκίνητο ξεκινάμε για το σπίτι μου. Το παιχνίδι ξεκίνησε…

Terms Of Service & Privacy Policy

feel free to contact us      support@hotwifefantasyplay.com     ©2019 Hotwife Fantasy

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account