3. ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Φτάνοντας στο ξενοδοχείο πιάνουμε ένα δωμάτιο και παίρνοντας μαζί μας ένα μπουκάλι κρασί ανεβαίνουμε επάνω. Βάζουμε μουσικούλα και απολαμβάνουμε το κρασάκι, έχοντας φτιαχτεί και τρεις μας από το κρασί και την καύλα. Εσύ και ο Νίκος κάθεστε στο κρεβάτι κι εγώ στην πολυθρόνα δίπλα σε αυτό.

Ο Νίκος σε παίρνει αγκαλιά και αρχίζει να σε φιλάει παθιασμένα ενώ τα χέρια του «ταξιδεύουν» στο κορμί σου πάνω από τα ρούχα σου. Χώνει το ένα χέρι του κάτω από τη φουστίτσα σου, ανασηκώνοντάς τη ώστε να βλέπω το μουνάκι σου και με το άλλο χουφτώνει τα βυζάκια σου και τρίβει τις ήδη ερεθισμένες σου ρώγες. Εσύ του χουφτώνεις τον πούτσο πάνω από το παντελόνι.

Στη συνέχεια αρχίζεις να τον γδύνεις ενώ εκείνος συνεχίζει τα χάδια του. Όταν μείνει τελείως γυμνός, γονατίζεις και παίρνεις τον πούτσο του στο στόμα σου. Εκείνος απλώνει τα χέρια του και σηκώνει τη φούστα ψηλά στη μέση σου, δίνοντάς μου πλήρη θέα του υπέροχου κώλου σου. Με το ένα χέρι παίζει με τα στήθη σου και με το άλλο χαϊδεύει το μουνάκι σου ενώ εσύ βογκάς από καύλα. Εγώ έχω ήδη ξεκουμπώσει το παντελόνι μου και χαϊδεύω αργά τον πούτσο μου.
Το υπέροχο τσιμπούκι που κάνεις συνεχίζεται για λίγο, ώσπου δεν αντέχετε άλλο και αφού εσύ βγάζεις τελείως τα ρούχα σου, ξαπλώνεις τον Νίκο ανάσκελα και τον καβαλάς. Αρχίζεις να κουνιέσαι πάνω του αργά και αισθησιακά ενώ εκείνος παίζει με τα βυζιά σου. Εγώ απολαμβάνω το θέαμα έχοντας γδυθεί τελείως και δε χορταίνω να βλέπω το μουνάκι σου να ανεβοκατεβαίνει στον πούτσο του.

Σηκώνομαι από την πολυθρόνα και έρχομαι πιο κοντά σας από το πλάι για να σε βλέπω καλύτερα. Το θέαμα είναι υπέροχο, εσύ έχεις κλείσει τα μάτια απολαμβάνοντας για μια ακόμη φορά τον πούτσο του Νίκου. Όλη την ώρα παίζω με τον πούτσο μου. Έχω πλησιάσει αρκετά κοντά όταν κάποια στιγμή ανοίγεις τα μάτια και με κοιτάζεις με ένα αξέχαστο ηδονικό βλέμμα. Κοιτάς τον Νίκο γλείφοντας τα χείλη από καύλα κι εκείνος σου νεύει καταφατικά.

Τότε απλώνεις το χέρι σου και αρχίζεις να χαϊδεύεις τον πούτσο μου, από την κορυφή μέχρι τα αρχίδια. Εγώ αρχίζω να χαϊδεύω το κορμί σου, κάτι που ήθελα να κάνω όλο το βράδυ κι επιτέλους το ζω πραγματικά. Οι υπέροχες βυζάρες με τις τεντωμένες ρώγες, ο όμορφος λαιμός σου με τα ξανθά μαλλιά σου να πέφτουν γύρω του, οι ώμοι σου, η λεπτή σου μέση, τα υπέροχα πόδια σου, όλα βρίσκονται μπροστά μου. Αλλά πάνω απ’ όλα το τέλειο κωλαράκι σου το οποίο «ζαχάρωνα» από τη στιγμή που σε είδα.

Χαϊδεύω το κωλαράκι σου όσο εσύ ανεβοκατεβαίνεις πάνω στον Νίκο, ζουλάω τα κωλομάγουλα και ανεβοκατεβάζω το χέρι μου στη σχισμή του. Εσύ γέρνεις το κεφάλι προς τα πίσω φέρνοντας το στήθος μπροστά κι εγώ δε χάνω την ευκαιρία να φιλήσω τα βυζιά σου. Μου σφίγγεις δυνατά τον πούτσο όσο φιλάω και δαγκώνω τις ρώγες σου. Ανηφορίζω τη γλώσσα μου προς τα πάνω κατά μήκος του λαιμού σου, δίνοντας μικρές δαγκωνιές και φτάνω στο αυτάκι σου δαγκώνοντάς το και αυτό. Πιάνω το πρόσωπό σου με τα χέρια μου και γυρνώντας το σε μένα σου δίνω ένα καυτό φιλί που εσύ ανταποδίδεις παθιασμένα ενώ ο ρυθμός που γαμιέσαι με τον Νίκο γίνεται πιο γρήγορος.

Χωρίζουμε από το παθιάρικο φιλί κι εσύ σκύβεις και παίρνεις τον πούτσο μου στο στόμα σου. Ο Νίκος από κάτω βογκάει από καύλα βλέποντάς σε να με τσιμπουκώνεις, εσύ βογκάς επίσης ενώ κι εγώ δεν πάω πίσω. Συνεχίζουμε έτσι για λίγη ώρα μέχρι που εγώ δεν αντέχω άλλο και αρχίζω να χύνω. Εσύ πίνεις τα πρώτα υγρά μου ενώ τα υπόλοιπα τα απλώνεις στα βυζιά σου. Ο Νίκος με τη σειρά του αρχίζει να χύνει στο μουνάκι σου ενώ εσύ τρελαμένη από καύλα, βογκώντας και χοροπηδώντας στην κυριολεξία πάνω του, βογκάς δυνατά και χύνεις επίσης.

Εγώ ξαπλώνω δίπλα σας εξαντλημένος, εσείς είστε στην ίδια θέση, εσύ ακόμα πάνω του και προσπαθούμε και οι τρεις να συνέλθουμε. Δίνετε ο ένας στον άλλο ένα καυτό φιλί και κατεβαίνεις από πάνω του κι έρχεσαι κοντά μου ενώ εκείνος σηκώνεται. Φιλιόμαστε αργά και παθιάρικα με τα χέρια μας να εξερευνούν τα κορμιά μας. Κατεβαίνεις προς τα κάτω δίνοντάς μου καυτά φιλιά στο λαιμό, το στήθος και το στομάχι, για να φτάσεις τελικά στον πούτσο μου. Αρχίζεις ένα καυλιάρικο τσιμπούκι προσπαθώντας να τον «ξυπνήσεις» ενώ ο Νίκος σε παρακολουθεί. Εγώ απλώνω το χέρι και χαϊδεύω το μουνάκι σου που είναι γεμάτο από τα χύσια του.

Με τόση καύλα ο πούτσος μου δεν αργεί να ξανασηκωθεί. Τότε σε βάζω να ξαπλώσεις μπρούμυτα και αρχίζω να σε γεμίζω φιλιά ξεκινώντας από τα αυτάκια σου μέχρι τις πατούσες σου. Όταν φτάνω τελικά στο κωλαράκι σου, ανοίγω τα κωλομάγουλα και θαυμάζω την υπέροχη μικρή τρυπούλα σου. Αρχίζω να γλείφω την τρυπούλα σου ενώ με το χέρι μου από κάτω χαϊδεύω το μουνάκι και την κλειτορίδα σου. Συνεχίζω έτσι για αρκετή ώρα μέχρι να χύσεις από το γλείψιμο.

Στη συνέχεια, χαϊδεύοντας πάντα με το ένα χέρι την κλειτορίδα σου, με το άλλο απλώνω τα χύσια του Νίκου από το μουνάκι στην κωλοτρυπίδα σου για να την υγράνω όσο γίνεται, χώνοντας ταυτόχρονα ένα μου δάχτυλο αργά και βαθιά. Όταν καταλαβαίνω ότι είσαι έτοιμη, ανεβαίνω πάνω σου όπως βρίσκεσαι μπρούμυτα και αρχίζω να τρίβω το πουτσοκέφαλό μου στην τρυπούλα σου. Εσύ βογκάς από την καύλα ενώ ο Νίκος έχει πλησιάσει για να βλέπει καλύτερα. Με μια προσεκτική αλλά και ξαφνική κίνηση, χώνω το κεφάλι του πούτσου μου στο κωλαράκι σου και μένω ακίνητος, ενώ δεν έχω σταματήσει να χαϊδεύω το μουνάκι σου. Εσύ βγάζεις μια κραυγή πόνου και προσπαθείς να συνηθίσεις την αίσθηση.

Αυτό δεν αργεί και αρχίζεις να κουνάς το κωλαράκι σου, σπρώχνοντας προς τη μεριά μου, δείχνοντάς μου ότι θέλεις κι άλλο. Εγώ με τη σειρά μου αρχίζω να κουνιέμαι αργά χώνοντας σε κάθε κίνηση και λίγο παραπάνω τον πούτσο μου μέσα σου. Σε λίγο τον έχεις πάρει όλο μέσα σου βογκώντας και φωνάζοντας από καύλα. Η αίσθηση είναι απερίγραπτη. Εγώ χαϊδεύω πάντα την κλειτορίδα σου, αρχίζω να μπαινοβγαίνω πιο γρήγορα ενώ εσύ χύνεις δυνατά και συνέχεια.

Ο Νίκος είναι δίπλα σου και παίζει με τον πούτσο του βλέποντάς με να σου γαμάω δυνατά το κωλαράκι. Σου τον δίνει στο στόμα κι εσύ τον τσιμπουκώνεις δυνατά. Το γαμήσι των τριών μας είναι ξέφρενο. Εσύ χύνεις συνέχεια ενώ εμείς μετά τον πρώτο γύρο έχουμε περισσότερη αντοχή. Παρ’ όλα αυτά όμως έρχεται η ώρα που χύνουμε κι εμείς. Πρώτος σε χύνει ο Νίκος βλέποντας εσένα – τη γυναίκα του – να γαμιέται από τον κώλο μαζί μου. Εγώ βλέποντάς τον να χύνει στο στόμα σου κι εσύ να τα πίνεις όλα αρχίζω να χύνω δυνατά και βαθιά στον κώλο σου. Νιώθεις τον πούτσο μου πρησμένο από την καύλα να σε σκίζει βαθιά γεμίζοντάς σε.

Μετά από το υπέροχο χύσιμο, είμαστε κι οι τρεις εξουθενωμένοι. Κάνουμε ένα ντουζάκι και ξαπλώνουμε κι οι τρεις στο κρεβάτι. Εσύ είσαι πάντα στη μέση. Ενώ πίνουμε το υπόλοιπο κρασί χαλαρώνοντας, σπας τη σιωπή λέγοντας παιχνιδιάρικα:
-«Ήταν υπέροχο… Αλλά αν νομίζετε ότι ξεμπερδέψατε είσαστε γελασμένοι…»
Κοιταζόμαστε με τον Νίκο, κοιτάμε μετά εσένα και ξεσπάμε σε γέλια κι οι τρεις μας.
-«Μωρό μου αφού σου άρεσε τόσο πολύ είμαστε στη διάθεσή σου… Τι λες κι εσύ Πέτρο;»
-«Συμφωνώ… Αλλά μήπως θα ‘πρεπε να τσιμπήσουμε κάτι;… Άλλωστε η νύχτα προβλέπεται μακριά απ’ ότι βλέπω…» λέω εγώ.
-«Αααα… Ναι… Το ξεχάσαμε…» λες εσύ. (Γέλια ξανά…)

Κι έτσι τελειώνει το πρώτο επεισόδιο. Υπάρχει και συνέχεια, αλλά ίσως αυτό είναι μια άλλη ιστορία…

ΤΕΛΟΣ
(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ)

 

Η παραπάνω ιστορία είναι μέρος από τις φαντασιώσεις που ανταλλάσαμε με το Νίκο και την Ελένη, ένα ζευγάρι που γνώρισα μέσω του blog όταν το ξεκίνησα. Η ζωή τα φέρνει έτσι μερικές φορές ώστε τα τελευταία χρόνια έχω χάσει κάθε επαφή μαζί τους. Εύχομαι, όπου κι αν βρίσκονται, να είναι καλά. Ελπίζω αυτή η σειρά ερωτικών ιστοριών/φαντασιώσεων να αρέσει σε όσους από εσάς τη διαβάσουν.
Πέτρος (Strychnine)

Terms Of Service & Privacy Policy

feel free to contact us      support@hotwifefantasyplay.com     ©2019 Hotwife Fantasy

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account