Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Μετά από αρκετές συνομιλίες και συζητήσεις, έρχεται ο καιρός και κανονίζουμε επιτέλους την πρώτη συνάντηση των τριών μας: εγώ, εσύ και η Ελένη. Έχουμε κανονίσει να βρεθούμε σε μια καφετέρια στην παραλιακή, για καφέ στην αρχή και μετά βλέπουμε.

Είναι Σάββατο βράδυ και ο κόσμος έχει κατακλύσει την παραλία και τα μαγαζιά. Φτάνω στο καθορισμένο μαγαζί, κάθομαι, παραγγέλνω ένα φραπεδάκι και βάζω πάνω στο τραπέζι το τεύχος του περιοδικού που συνεννοηθήκαμε ώστε να με εντοπίσετε. Ρουφάω το καφεδάκι προσπαθώντας να κρύψω την αγωνία και τη νευρικότητά μου.

Κάποια στιγμή, κοιτάζοντας προς την είσοδο βλέπω μια πανέμορφη κοπέλα να μπαίνει συνοδευόμενη από κάποιον. Τα μακριά καστανά της μαλλιά χύνονται στους γυμνούς της ώμους και φοράει ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ που αφήνει σε πλήρη θέα το μεγαλύτερο μέρος από τα πλούσια στήθη της. Το ζευγάρι κοντοστέκεται στην είσοδο σαρώνοντας με το βλέμμα το μαγαζί κι εγώ παρακαλάω από μέσα μου να είσαστε εσείς.

Το βλέμμα της κοπέλας στρέφεται προς τη μεριά μου, κοιτάζει το τραπέζι και χαμογελά. Παίρνει από το χέρι τον άντρα που τη συνοδεύει και πλησιάζουν προς εμένα. «Ευχαριστώ Θεέ μου…» σκέφτομαι όταν φτάνουν στο τραπέζι και σηκώνομαι να χαιρετήσω.

Με προλαβαίνεις εσύ και λες:
-«Ο Πέτρος υποθέτω….»
-«Ακριβώς… Νίκο… Χάρηκα…» λέω εγώ δίνοντας τα χέρια, ενώ το βλέμμα μου στρέφεται στη Ελένη.
-«Και από εδώ η Ελένη… όπως θα κατάλαβες ήδη…»
-«Χαίρω πολύ… Είσαι πανέμορφη…» λέω χωρίς να καταφέρω να συγκρατήσω την αμηχανία μου.
-«Ευχαριστώ πολύ Πέτρο… Κι εγώ χαίρομαι που σε γνωρίζω επιτέλους από κοντά…» λέει η Ελένη.

Καθόμαστε στο τραπέζι, παραγγέλνετε και αρχίζουμε την κουβέντα, συζητώντας για διάφορα θέματα. Η συζήτηση κρατά αρκετή ώρα και αρχίζουμε όλοι να νιώθουμε πιο άνετα μεταξύ μας. Η Ελένη όλη αυτή την ώρα κάθεται δίπλα σου, ενώ εγώ δε χορταίνω να την κοιτάζω, ειδικά το ντεκολτέ της.

Συνειδητοποιώντας ότι με το ένα και το άλλο έχουν περάσει ήδη 2 ώρες, αποφασίζουμε να πάμε για ένα ποτάκι. Προτείνεις να πάμε με το δικό σας αυτοκίνητο και φεύγουμε αμέσως. Στη διαδρομή εγώ κάθομαι πίσω κι εσείς μπροστά ενώ συνεχίζουμε την κουβέντα μας. Αυτό που βλέπω είναι ότι τουλάχιστον μέχρι τώρα τα πάμε πολύ καλά, οι απόψεις μας ταιριάζουν αρκετά και η επαφή εξ’ αποστάσεως που είχαμε μέχρι απόψε δεν ήταν ούτε “δήθεν” ούτε ψεύτικη.

Φτάνουμε στο κλαμπ, μπαίνουμε και κατευθυνόμαστε στο μπαρ. Το μαγαζί είναι ασφυκτικά γεμάτο και μετά βίας καταφέρνουμε να βρούμε ένα σκαμπό στο μπαρ. Η Ελένη κάθεται στο σκαμπό ανάμεσα στους δυο μας. Παραγγέλνουμε τα πρώτα ποτά και προσπαθούμε να συνεχίσουμε την κουβέντα μας, πράγμα αρκετά δύσκολο με τη δυνατή μουσική.

Το ένα ποτό φέρνει το άλλο, το κέφι ανεβαίνει κι εγώ «χαζεύω» τη Ελένη πιο έντονα. Όπως κάθεται στο σκαμπό, το φόρεμα όπως είναι κοντό, έχει ανέβει ψηλά και αφήνει σε πλήρη θέα τα μπουτάκια της, ενώ όπως είναι καθισμένη μπορώ να δω από κοντά τα τέλεια στήθη της μέσα από το ντεκολτέ.

Εκείνη παρατηρεί ότι την κοιτάζω συνεχώς και σηκώνεται λέγοντας πιάστηκε από το κάθισμα και στέκεται δίπλα μου λικνιζόμενη στο ρυθμό της μουσικής, ενώ εσύ κάθεσαι με τη σειρά σου στο κάθισμα. Η Ελένη χορεύοντας έρχεται όλο και πιο κοντά μου κι εγώ βρίσκω το θάρρος και την αγκαλιάζω από τη μέση. Εκείνη τότε γυρίζει την πλάτη της σε μένα και τρίβεται πάνω μου συνεχίζοντας να χορεύει κάνοντάς με «τούρμπο» από την καύλα. Αυτό συνεχίζεται για λίγη ώρα, εγώ να την έχω αγκαλιάσει από τη μέση, εκείνη να τρίβει το πανέμορφο κωλαράκι της στον καβάλο μου κι εσύ να μας βλέπεις χαμογελώντας και όλοι μαζί να προσπαθούμε να συζητήσουμε μέσα στο χαμό. Τότε η Ελένη σκύβει στο μέρος σου και σου ψιθυρίζει κάτι στο αυτί. Εσύ προτείνεις να φύγουμε και να πάμε κάπου πιο ήσυχα.

Φεύγουμε από το κλαμπ, παίρνουμε το αυτοκίνητο και ξεκινάμε με κατεύθυνση τη Βουλιαγμένη. Στο δρόμο παίρνουμε μερικές μπύρες και τσιγάρα και συνεχίζουμε. Η Ελένη στη διαδρομή κάθεται πίσω μαζί μου για να μη με αφήσει μόνο μου (όπως λέει) και πίνουμε τις μπυρίτσες μας χαριτολογώντας ενώ εσύ οδηγείς και ρίχνεις κλεφτές ματιές από το μεσαίο καθρέφτη.

Φτάνουμε σ’ ένα ήσυχο λιμανάκι και παρκάρεις το αυτοκίνητο στο τέρμα του δρόμου δίπλα στη θάλασσα. Είμαστε το μόνο αυτοκίνητο εκεί και μακριά από το δρόμο και τα σπίτια. Βάζεις μουσική στο ραδιόφωνο και παίρνεις κι εσύ μια μπυρίτσα.

Το αλκοόλ μας έχει χαλαρώσει όλους και δεν αργούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αγκαλιάζω τη Ελένη από τη μέση και σκύβοντας της δίνω ένα καυτό φιλί. Εκείνη ανταποκρίνεται δίνοντάς μου τη γλώσσα της η οποία παίζει άγρια με τη δική μου. Με το άλλο μου χέρι χαϊδεύω τα μπουτάκια της, ανεβάζοντάς το όλο και πιο ψηλά. Ανακαλύπτω ότι δε φοράει κιλοτάκι.

-«Ο Νίκος μου είπε ότι θα σου άρεσε να μη φοράω τίποτα από κάτω…» μου λέει.
-«Μμμμ… Έχει δίκιο… Με τρελαίνει… Εσύ με τρελαίνεις μανάρι μου…» της λέω ενώ χαϊδεύω το τρυφερό μουνάκι της, ξυρισμένο και μούσκεμα από τα υγρά της.

Κατεβάζω το φερμουάρ στην πλάτη της και αφήνω το φόρεμα να ελευθερωθεί από τους ώμους της και να πέσει στη μέση της ελευθερώνοντας τα υπέροχα βυζιά της. Τώρα κάθεται δίπλα μου με το φορεματάκι στη μέση της και τελείως γυμνή από κάτω. Σταματάω το καυτό φιλί και της λέω κοιτάζοντάς την στα μάτια:

-«Από την πρώτη στιγμή που μου έδειξε ο Νίκος τη φωτογραφία σου ήθελα να “φάω” τα υπέροχα βυζάκια σου, να τα γλείψω, να χωθώ μέσα τους…»
-«Κάντα ότι θες αγόρι μου… Δικά σου είναι απόψε… Εγώ είμαι δική σου απόψε…»

Σκύβω και χουφτώνω και με τα δύο χέρια τις βυζάρες της, τις γλείφω, τις δαγκώνω, χώνω το πρόσωπό μου μέσα τους, παίζω με τις ρώγες της. Εκείνη αφήνει μερικά βογκητά καύλας, εγώ δεν τη χορταίνω κι εσύ παρακολουθείς από το μπροστινό κάθισμα.

Την ξαπλώνω ανάσκελα στο πίσω κάθισμα και της βγάζω τελείως το φόρεμα αφήνοντας να φορά μόνο τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της. Αρχίζω να κατεβαίνω προς τα κάτω γλείφοντας, φιλώντας και δαγκώνοντάς την και φτάνω σιγά σιγά στο τρυφερό μουνάκι της. Η καύλα της είναι ολοφάνερη αφού είναι μούσκεμα και τα υγρά της τρέχουν από την τρυπούλα της κάνοντάς την να γυαλίζει στο λιγοστό φως. Τη γλείφω λαίμαργα χώνοντας τη γλώσσα μου μέσα της και παίζοντας με την κλειτορίδα της.

Συνεχίζω το γλείψιμο για κάμποση ώρα και κάποια στιγμή της πιάνω τα πόδια κάτω από τα γόνατα και φέρνω τα γόνατα κοντά στα βυζιά της ανασηκώνοντάς την έτσι ώστε να έχω πρόσβαση στο κωλαράκι της, Αρχίζω να γλείφω την μικρή τρυπούλα της και να χώνω τη γλώσσα μου μέσα της. Η Ελένη αρχίζει να πηγαίνει πέρα δώθε από την καύλα και να βογκά πιο δυνατά.

Κρατώντας την σ’ αυτή τη στάση με το ένα χέρι, φέρνω το άλλο στο μουνάκι της και αρχίζω να παίζω με την κλειτορίδα της. Γλείφω την κωλοτρυπίδα της ενώ τα ζουμιά της τρέχουν από το μουνάκι της και χαϊδεύω όλο και πιο γρήγορα την κλειτορίδα της. Εκείνη αρχίζει να συσπάται από καύλα και αρχίζει να χύνει.

-«Αχχχχ έτσι… Γλείψε με…. Δυνατά… Ωχχχχχ… Τι μου κάνεις… Χύνω… Ναιιιι!!!!….Αχχχχχ!!!!»

Εγώ γλείφω άπληστα τον κώλο και το μουνάκι της στραγγίζοντας τα υγρά που έχουν πλημμυρίσει τις τρύπες της μέχρι να ηρεμήσει. Ανασηκώνεται και μου δίνει ένα καυτό φιλί όλο καύλα.

-«Ήταν υπέροχο αγόρι μου… Θέλω κι άλλο… Γδύσου κι εσύ… Θέλω τον πούτσο σου…»

Με αυτό αρχίζω να βγάζω τα ρούχα μου και σε λίγο με τη βοήθειά της είμαι γυμνός κι εγώ. Η Ελένη σκύβει και παίρνει τον καυλωμένο πούτσο μου στο στόμα της. Όπως είναι σκυμμένη τουρλώνει το κωλαράκι της προς τη μεριά σου. Εσύ απλώνεις το ένα χέρι και χαϊδεύεις τον κώλο της ενώ με το άλλο χαϊδεύεις τον πούτσο σου που τον έχεις βγάλει έξω.

Η Ελένη μου κάνει ένα τσιμπούκι άνευ προηγουμένου, γλείφοντας και δαγκώνοντας τον πούτσο και τα’ αρχίδια μου. Κάποια στιγμή τον βάζει ανάμεσα στα βυζιά της και μου κάνει “ισπανική”. Συνεχίζει κάμποσο αυτό το παιχνίδι μέχρι που δεν αντέχω από την πολλή καύλα και αρχίζω να χύνω.

-«Ωχχχ μανάρι μου… Χύνω… Πιες τα όλα μωρό μου… Πουτανίτσα μου… Αχχχχ… Πάρτα…»

Η Ελένη ακούγοντας αυτά, βάζει τον πούτσο μου στο στόμα της και αρχίζει να τα πίνει όλα με λαιμαργία στραγγίζοντάς με. Όταν τελειώνω ανασηκώνεται χαμογελώντας, σκουπίζει τα χείλη της με το χέρι από λίγα χύσια που έτρεξαν και μου δίνει ένα καυτό φιλί ξανά, αυτή τη φορά με τη γεύση του σπέρματός μου στο στόμα της.

Εγώ αράζω πίσω στο κάθισμα προσπαθώντας να συνέλθω ενώ εκείνη στρέφεται σε σένα. Αρχίζει να τσιμπουκώνει εσένα έχοντας τουρλώσει τον κώλο της προς εμένα. Σας βλέπω μαζί και χαϊδεύω τον πούτσο μου που αρχίζει να σκληραίνει ξανά επηρεασμένος από το θέαμα, όταν βλέπω μια σκιά ανάμεσα στα κοντινά δεντράκια. Στην αρχή νομίζω ότι κάνω λάθος, όμως ξαναβλέπω καθαρά τη σκιά ανάμεσα στα δέντρα να πλησιάζει στο αυτοκίνητο. Σου κάνω νόημα δείχνοντας προς τα έξω, εσύ κοιτάς, βλέπεις τον άγνωστο να πλησιάζει και μου κάνεις νόημα να μην ανησυχώ.

Απολαμβάνεις το τσιμπούκι της Ελένης ρίχνοντας κλεφτές ματιές στο ματάκια απ’ έξω. Εγώ ανησυχώ κάπως, όμως ο πούτσος μου έχει σηκωθεί ξανά από καύλα. Με κοιτάς κλείνοντάς μου το μάτι δείχνοντας με νόημα προς τα έξω και σταματάς τη Ελένη.

-«Μωράκι ο φίλος μας ο Πέτρος θέλει κι άλλο απ’ ότι βλέπω… Τι λες κι εσύ…»
Εκείνη γυρνά προς το μέρος μου, με βλέπει να παίζω με τον καυλωμένο πούτσο μου και λέει:
-«Μμμμ… Πονηρούλη… Είσαι έτοιμος ξανά… Θέλω αυτό το καυλί μέσα μου…»

Λέγοντας αυτό με καβαλάει με το πρόσωπό της προς εμένα και καρφώνεται στην πούτσα μου με τη μία. Αφήνει ένα δυνατό βογκητό και μένει λίγο ακίνητη απολαμβάνοντας την αίσθηση. Σκύβει και με φιλάει και αρχίζει να κουνιέται πάνω μου ενώ εγώ δε χάνω την ευκαιρία να παίξω με τις βυζάρες της. Σιγά σιγά αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει πάνω μου όλο και πιο γρήγορα. Εγώ χαϊδεύω το κορμί και τα βυζιά της ενώ με το ένα χέρι παίζω με την κλειτορίδα της.

Απολαμβάνω το γαμήσι κι έχω ξεχάσει τα πάντα, όταν εκείνη ξαφνικά “παγώνει”. Ανοίγω τα μάτια μου και τη βλέπω να κοιτά έξω από το παράθυρο. Κοιτώντας κι εγώ βλέπω το ματάκια να είναι δίπλα στο παράθυρο, έχει βγάλει την πούτσα του έξω και μαλακίζεται βλέποντάς μας. Η Ελένη ξαφνιασμένη γυρνά προς το μέρος σου και σε κοιτά ανήσυχα. Εσύ της κάνεις νόημα να ησυχάσει.

-«Μη φοβάσαι μωρό… Δεν υπάρχει πρόβλημα… Άσ’ τον να βλέπει… Συνέχισε…»

Εκείνη γυρίζει προς το μέρος μου και την αγκαλιάζω κάνοντάς της ένα όσο πιο καθησυχαστικό νόημα μπορώ. Της δίνω ένα φιλί και αρχίζω να την ανεβοκατεβάζω πάνω στον πούτσο μου. Εσύ παίζεις με το δικό σου και της χαϊδεύεις το κωλαράκι, βάζοντάς της σιγά σιγά ένα και δύο δάχτυλα στην τρύπα της όσο εκείνη γαμιέται από το μουνί μαζί μου.

Ξαφνικά σκύβεις προς τα πίσω και ανοίγεις το πίσω παράθυρο από τη μεριά του ματάκια. Η Ελένη είναι λίγα εκατοστά μακριά και κοιτά ξαφνιασμένη τον άγνωστο με τον πούτσο έξω να μαλακίζεται ξέφρενα. Της κάνεις νόημα ότι όλα είναι εντάξει και της κλείνεις το μάτι. Εγώ δεν ξέρω πώς να αντιδράσω, όμως είμαι πολύ καυλωμένος με την όλη εξέλιξη.

Ο τύπος έχει πλησιάσει πολύ κοντά και η ψωλή του είναι τώρα μέσα από το παράθυρο. Η Ελένη παρόλο το γαμήσι που της κάνουμε εμείς δε μπορεί να ξεκολλήσει τα μάτια της από τη ψωλή του άγνωστου. Δειλά στην αρχή απλώνει το χέρι και τη χαϊδεύει. Σε κοιτά και της κλείνεις με νόημα το μάτι. Όλη αυτή την ώρα παίζεις με την κωλοτρυπίδα της ενώ εκείνη ανεβοκατεβαίνει πάνω στον πούτσο μου.

Η Ελένη τότε σκύβει και παίρνει την πούτσα του τύπου στο στόμα της. Αρχίζει τότε ένα τρελό γαμήσι άνευ προηγουμένου, εγώ να την ανεβοκατεβάζω στο πούτσο μου παίρνοντας το μουνί της, εσύ να της γαμάς το κωλαράκι με τα δάχτυλα κι εκείνη να ρουφάει λαίμαργα τη ψωλή ενός άγνωστου ματάκια χουφτώνοντας τα αρχίδια του.

Ο τύπος δεν αντέχει για πολύ, δεδομένου ότι έπαιζε μαλακία τόση ώρα και αρχίζει να χύνει. Η Ελένη τον κρατά δυνατά από τα’ αρχίδια αρμέγοντάς τον και πίνοντας τα χύσια του. Μερικά ξεφεύγουν και πέφτουν στα βυζιά της. Ο ματάκιας αμέσως μαζεύει τα ρούχα του κι εξαφανίζεται ενώ η Ελένη καρφώνεται πάνω μου βογκώντας από καύλα.

Εγώ ξέροντας ότι δε θα αντέξω για πολύ ακόμα, της λέω να σηκωθεί και να γυρίσει αλλιώς, με την πλάτη γυρισμένη σε μένα. Γνωρίζοντας πολύ καλά τι σου αρέσει πολύ τη βάζω να καρφώσει το κωλαράκι της στον πούτσο μου και να κάτσει πάνω του κοιτώντας προς το μέρος σου. Εκείνη το κάνει αμέσως και καρφώνεται σχεδόν με μια κίνηση στον πούτσο μου, αφού την είχες προετοιμάσει εσύ τόση ώρα πριν.

-«Ωχχχχ… Ναιιιι… Με σκίζεις γαμιά μου… Αυτό το καυλί είναι τέλειο… Μμμμμ…»
-«Ναι πουτανίτσα μου… Για πάρτη σου είναι όλο…» της λέω εγώ.
-«Ναι για μένα… Ωχχχ… Γάμησέ με… Είμαι η πουτάνα σου… Ο κώλος μου είναι δικός σου… Αχχχ…»

Αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει γρήγορα στον πούτσο μου ενώ εγώ της χαϊδεύω την κλειτορίδα. Εσύ βαράς μαλακία σαν τρελός βλέποντας τη Ελένη στη στάση που μου έχεις πει ότι σου αρέσει περισσότερο. Εκείνη αρχίζει να χύνει φωνάζοντας δυνατά και τρέμοντας από την καύλα.

-«ΩΩΩχχχχχ…. Χύνω… Χύνω η πουτάνα…. Αχχχχ… Ψωλαρά μου μ’ έσκισες…. Ωχχχχ!!!»
-«Ναι καύλα μου… Σε χύνω κι εγώ… Πάρτα όλα πουτανάκι μου… Ωωχχχχ…»

Μαζί μ’ εκείνη αρχίζω να χύνω κι εγώ δυνατά γεμίζοντας τον κώλο της βαθιά με τα χύσια μου. Εκείνη καρφώνεται με μια τελευταία κίνηση δυνατά στον πούτσο μου. Το μουνάκι της τρέχει κυριολεκτικά από τα ζουμιά του οργασμού της και πέφτει ξέπνοη πάνω μου. Σε βλέπει που μαλακίζεσαι και σκύβει μπροστά σε σένα και σου παίρνει τσιμπούκι. Είναι ακόμα καρφωμένη με τον κώλο στον πούτσο μου και τα χύσια μου να κυλάνε πάνω στ’ αρχίδια μου όταν χύνεις δυνατά στο στόμα της, το πρόσωπο και τα βυζιά της.

Εξαντλημένοι και οι τρεις ξαπλώνουμε στα καθίσματα προσπαθώντας να συνέλθουμε. Ανάβουμε τσιγάρο και πίνουμε λίγη μπύρα να δροσιστούμε ενώ προσπαθούμε να καθαριστούμε από τα υγρά του αχαλίνωτου σεξ που βιώσαμε λίγο πριν.

-«Ήταν ένα από τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου. Νίκο είσαι πολύ τυχερός που έχεις τέτοια καυλιάρα γυναίκα. Κι εσύ Ελένη κολάζεις και άγιο…» λέω εγώ μετά από λίγο.
-«Πέτρο και για μας ήταν ίσως η καλύτερη εμπειρία… Τι λες κι εσύ μωράκι;…» λες εσύ.
-«Μμμμ… Ήταν υπέροχο… Δε μπορώ να σταθώ από την καύλα και την κούραση… Οι δύο μου άντρες με κάνατε να νιώσω μοναδικά…» λέει η Ελένη δίνοντας στον καθένα μας από ένα καυτό φιλί.

Τότε εγώ ψάχνω στο μπουφάν μου και βγάζω ένα μικρό κουτί το οποίο έχω μαζί μου.
-«Ελένη αυτό είναι για σένα… Ένα μικρό δώρο… Αν συμφωνεί κι ο Νίκος βέβαια…»
-«Μμμμ… Μα δεν έπρεπε… Νίκο;…»
-«Δεν υπάρχει πρόβλημα… Αλλά Πέτρο δε χρειαζόταν…»
-«Πριν το ανοίξεις θέλω να σας πω ότι αυτό το δώρο είναι κάτι συμβολικό και αντιπροσωπεύει κάποιες δικές μου φαντασιώσεις. Το πήρα για να είναι ένα ενθύμιο της γνωριμίας μας, ανεξάρτητα με το που θα καταλήξουμε. Το αν θα το κρατήσετε ή θα το φορά η Ελένη είναι καθαρά δικό σας θέμα»

Η Ελένη ανοίγει το κουτί και βγάζει από μέσα μια λεπτή αλυσίδα από λευκόχρυσο με μια μικρή μπλε χάντρα στη μέση της. Τότε της λέω:

-«Αυτή είναι μια αλυσίδα για το πόδι. Θα ήθελα να σου τη φορέσω στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού και θα συμβολίζει τη μέρα που γνωριστήκαμε και έκανες έρωτα για πρώτη φορά με κάποιον άλλον άνδρα και μάλιστα μπροστά στον Νίκο. Αυτή είναι μια δική μου φαντασίωση που απέκτησα από κάποια sites στο Internet σχετικά με Swinging & Wifesharing. Θα ήθελα να τη φοράς όταν θα συναντιόμαστε οι τρεις μας. Αν συμφωνείτε βέβαια…»

-«Μμμμ… Είναι πανέμορφη… Νίκο τι λες κι εσύ;…»
-«Όντως είναι όμορφη… Δεν ξέρω… Μ’ αρέσει σαν ιδέα… Ελένη;…»

Η Ελένη χωρίς να πει λέξη, παίρνει την αλυσίδα, μου τη δίνει και σηκώνει το δεξί της πόδι. Εγώ τη βάζω προσεκτικά στον αστράγαλό της και τη θαυμάζω σε συνδυασμό με το υπέροχο πόδι της και την ψηλοτάκουνη γόβα.

-«Αυτή η αλυσίδα συμβολίζει ότι από τώρα είσαι το “πουτανάκι” μου. Όταν θα τη φοράς θα σημαίνει ότι θέλεις να γαμηθείς μαζί μου κι όταν βγαίνετε οι δυο σας και τη φοράς θα συμβολίζει ότι είσαι το “πουτανάκι” του Νίκου και έχεις όρεξη για “παιχνίδια”, είτε μαζί μου είτε με οποιοδήποτε άλλον διαλέξετε. Το μόνο που ζητάω αν παίξετε με άλλους είναι να μου διηγηθείτε τις εμπειρίες σας. Χωρίς αυτό να είναι δέσμευση… Εγώ το βλέπω σαν ερωτικό παιχνίδι περισσότερο… Τι λέτε;»

Κοιταζόμαστε μεταξύ μας για μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να μιλάει κανένας. Τη σιωπή σπάει η Ελένη που λέει κοιτάζοντας και τους δυο μας ναζιάρικα:

-«Μμμμ… Ακούγεται ενδιαφέρον… Τι θα λέγατε να συνεχίζαμε αυτή τη συζήτηση στο σπίτι μας;…»
-«Τι εννοείς μωράκι;» ρωτάς εσύ.
-«Εννοώ ότι αφού είμαι το “πουτανάκι” των δυο σας απόψε φορώντας την αλυσιδίτσα, τότε κάτι πρέπει να κάνετε γι’ αυτό. Έτσι δεν είναι;… Και εδώ σίγουρα δεν μπορούμε να κάνουμε όσα θα θέλαμε…»

Εγώ κι εσύ κοιταζόμαστε και ξεσπάμε σε γέλια και οι τρεις με το επιχείρημα της Ελένης.

-«Λοιπόν… Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια…» λες εσύ
-«Και μόλις αρχίσαμε…» λέει η Ελένη ναζιάρικα πάλι φιλώντας μας ξανά.

Βάζεις μπροστά το αυτοκίνητο, ξεκινάμε, επιστρέφουμε στον “πολιτισμό” και κατευθυνόμαστε στο σπίτι σας για όσα θα ακολουθήσουν ακόμα…

 

Η παραπάνω ιστορία είναι μέρος από τις φαντασιώσεις που ανταλλάσαμε με το Νίκο και την Ελένη, ένα ζευγάρι που γνώρισα μέσω του blog όταν το ξεκίνησα. Η ζωή τα φέρνει έτσι μερικές φορές ώστε τα τελευταία χρόνια έχω χάσει κάθε επαφή μαζί τους. Εύχομαι, όπου κι αν βρίσκονται, να είναι καλά. Ελπίζω αυτή η σειρά ερωτικών ιστοριών/φαντασιώσεων να αρέσει σε όσους από εσάς τη διαβάσουν.
Πέτρος (Strychnine)

Terms Of Service & Privacy Policy

feel free to contact us      support@hotwifefantasyplay.com     ©2019 Hotwife Fantasy

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account