Τελευταία έχω την εξής φαντασίωση, με την οποία “παίζουμε” η γυναίκα μου κι εγώ:

Την αφήνω να βγαίνει μόνη της με τις φίλες της και να πηγαίνει σε μπαράκια, μπουζούκια κλπ. Τη βάζω να ντύνεται σέξι και ξέκωλα, με κάλτσες (αντί για καλσόν), κοντά φορεματάκια και χωρίς να φοράει βρακάκι και σουτιέν.

Εγώ κάθομαι σπίτι και την περιμένω να γυρίσει, παίζοντας μαλακία στη σκέψη οτι κάποιος άγνωστος θα της την έχει πέσει βλέποντάς την τόσο σέξι και προκλητικά ντυμένη.

Όταν εκείνη γυρίζει ξημερώματα έρχεται κατευθείαν στο κρεβάτι μας και χωρίς να γδυθεί κάθεται πάνω στο πρόσωπό μου, τρίβοντας το μουνάκι της πάνω μου, γεμάτο ζουμιά από την καύλα της και “παίζει” μαζί μου λέγοντάς μου πόσο άτακτη ήταν, πώς της την έπεσαν, πώς της έβαλαν χέρι στο γυμνό και ξυρισμένο της μουνί και (κάποιες φορές όταν η καύλα μας είναι μεγάλη) πώς γαμήθηκε άγρια με έναν από αυτούς και τον άφησε να χύσει στο μουνί της που εγώ τώρα γλύφω δυνατά, πίνοντας τα χύσια του μαζί με τα ζουμιά της.

Αυτό είναι ένα παιχνίδι που κάνουμε τελευταία με τη φαντασία μας και δεν ξέρουμε αν θα το κάνουμε στην πράξη. Το βίντεο που ακολουθεί έχει κάποια σχέση με αυτή τη φαντασίωση.

Terms Of Service & Privacy Policy

feel free to contact us      support@hotwifefantasyplay.com     ©2019 Hotwife Fantasy

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account