Ένας φίλος μας έστειλε αυτή την ιστορία. Τον ευχαριστούμε.

Η ιστορία που θα σας πω ξεκινά το φετινό καλοκαίρι. Ήμασταν η Τούλα κι εγώ στη Χαλκίδα, η Τούλα 38, κοντούλα 1.65 με πλούσιο στήθος, κωλαράκι πεταχτό, 55 κιλά ξανθιά κι εγώ 1.80 γυμνασμένος, μελαχρινός 40 ετών. Είχαμε πάει διακοπές και πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχει μια παραλία γυμνιστών στη Χιλιαδού και αποφασίσαμε να πάμε. Φτάσαμε πρωί και η παραλία ήταν σχεδόν άδεια. Είχε μικρές σπηλιές κι έτσι πιάσαμε μια μικρή σπηλιά μακριά από άλλα βλέμματα.

Γδυθήκαμε και καμάρωσα για άλλη μια φορά το όμορφο σώμα της γυναίκας μου. “Kαύλα μου είσαι πολύ όμορφη” της λεω, “κι εγώ έχω καύλες πολλές” μου απαντά, “πιάσε το μουνάκι μου”. Ήταν στενό, υγρό και πρόθυμο. “Μμμμ, σε θέλω” της λέω, “πάμε για μπάνιο και μετά στο δίνω μωρό μου”. Πέσαμε στην θάλασσα και αρχίσαμε τα παιχνίδια. Η ώρα περνούσε όμορφα. “Πάμε έξω, έχω καύλες μωρό μου”, “κι εγώ” της απαντώ, και βγαίνουμε.

Στη σπηλιά όμως μας περίμενε μια έκπληξη. Ένας νεαρός 25 περίπου είχε κάτσει γυμνός σχεδόν δίπλα από τις πετσέτες μας. Καθίσαμε και η Τούλα μου λέει “τώρα τι θα κάνουμε; είναι αυτός εδώ!”. “Σ’ ενοχλεί; εμένα όχι,  τι θα έλεγες να του προσφέρουμε ένα θέαμα;”. “Μμμ θέλεις να τον τρελάνω; κι αν θέλει παραπάνω;”. “ΟΚ” της  απαντώ, “δεν έχω πρόβλημα εσύ;”. “Κανένα, παρατήρησα ότι είναι προικισμένος!”

Άρχισε όπως ήμουν ξαπλωμένος να μου παίρνει μια ωραία πίπα. Ο νεαρός κοιτούσε διακριτικά και σε κάποια φάση μου χαμογελά κι εγώ του ανταπέδωσα! Η γυναίκα μου τούρλωσε το κωλαράκι της προς την μεριά του και του βγήκαν τα μάτια. Σταματά, γυρίζει, τον κοιτά και του χαμογελά και συνεχίζει την πίπα. Ο νεαρός με κοιτά, σηκώνεται και έρχεται προς τα εμάς.

Κάθισε πίσω από την γυναίκα μου κι άρχισε να τη γλείφει. Το μωρό μου αναστέναξε και πήρε βαθιά τον πουτσο μου. “Ναι καύλα μου, γλείψε με κι άλλο” του λέει, αλλά αυτός είχε άλλο σκοπό. Στήθηκε πίσω της και της κάρφωσε στο στενό μουνακι της όλη την τεράστια πούτσα του. “Πάρτον καύλα μου, μμμ τι στενό μουνάκι είναι αυτό;”. “Άνοιξέ με γαμιά μου” του απαντά.

Εκεί τρελάθηκα, “καριόλα σου αρέσει να σε γαμάει ένας άγνωστος;”. “Ναιιιιιι, μμμμμμμμ, τρελαίνομαι, χύσε με μωρό μου, στο στόμα τα θέλω”. Ο άλλος την έπαιρνε κανονικά “καύλα χύνω, που τα θες;” τη ρωτά. “Μέσα μου όλα ψωλαρά μου, γκάστρωσέ με, χύστο μου να τα νιώσωωωωωω, ααααχχχχ, χύνω κι εγώωωω, ναιιιιιιιιι”. Σε αυτή την στιγμή τελειώσαμε όλοι.

Η γυναίκα μου σηκώθηκε, πίπωσε το μικρό και σε λίγο ήταν πάλι έτοιμος. “Πέσε κάτω” του λέει  και τον καβαλά. Εγώ κοιτούσα και καύλωνα. Η γυναίκα μου ούρλιαζε, “γάμα με καριόλη, ωωω τι πούτσα είναι αυτή, έλα καύλα μου δώστα μου όλα ξανά, τα θέλωωωωωω”. Πήγα κοντά και της τον έχωσα στο κωλαράκι με τη μια. “Πάρτον πουτάνα”. “Ναιιιι, σκίστε με, το θέλω, ωωω!!!”.

Τη γαμούσαμε κάνα τέταρτο έτσι μέχρι που πρώτος άδειασα εγώ, μετά έχυσε εκείνη και ο μικρός ήταν έτοιμος. “Τα θέλω στο στόμα καυλιάρη μου”. “Ναιιιιιι, πάρτον, χύνω πουτάνα μου”. Σηκώθηκε και τον πίπωσε βεντούζα, τα κατάπιε όλα. Καθίσαμε, ηρεμήσαμε και σε λίγο έφυγε ο νεαρός χωρίς κουβέντα. Κοιταχτήκαμε, τη φίλησα και μου λέει “σ’ αγαπώ μωρό μου”, “κι εγώ καύλα μου”.

Terms Of Service & Privacy Policy

feel free to contact us      support@hotwifefantasyplay.com     ©2019 Hotwife Fantasy

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account