Την ιστορία μας, την έχω στείλει προς δημοσιευση προ ετών σε άλλη 1 σελίδα, κάποιοι την πήραν όμως C/P και αλλαξαν ονόματα ή, τα έσβησαν για να την πλασάρουν στα δικά τους πόρταλ. κουταμάρα. τέλος πάντων, είχα κάνει σχετικό θέμα στο τοπικ “ιστοριες” του παλιου φορουμ και τωρα που χάθηκε σας τη στέλνω εκ νέου για να την βάλετε αν θέλετε στις ιστοριες. Το μειλ το εβαλα επι τουτου, για τυχον επικοινωνία και με αλλα μελη. χειριστειτε το οπως νομιζετε.

—————–

Ότι ακολουθήσει δεν είναι μια ιστορία πορνογραφικού περιεχομένου, δεν είναι μια φαντασίωση που θα ήθελα να ζήσω, είναι η περίληψη της ζωής μου με την γκόμενα πρώτα, αρραβωνιαστικιά μετά, γυναίκα μου πλέον.

Την γνώρισα όταν εγώ ήμουν δεκαπέντε και εκείνη δώδεκα. Στην αρχή φυσικά «πάλεψα» για να κερδίσω έστω ένα φιλί της, αλλά μέχρι να φτάσει δεκαεπτά είχα καταφέρει «χωθώ» στο πουκάμισό της και χαϊδέψω το άγουρο τότε στήθος της. Σε λιγότερο από ένα χρόνο τηλεφωνικής καύλας και ξεκαυλώματος τα χέρια μου έμπαιναν σε κάθε άνοιγμα των ρούχων της και χάιδευε τις πιο απόκρυφες γωνιές του κορμιού της.

Η κατάσταση αυτή δεν καύλωνε μόνο εμένα που τον έπαιζα ανηλεώς κάθε βράδυ σκεφτόμενος το στητό της στήθος και την ορθωμένη ρόγα της, ονειρευόμενος το υγρό και παρθένο της μουνάκι και το στενό και απαλό της κώλο. Καύλωνε και την ίδια που πλέον από τηλεφώνου μου έκανε επίδειξη της καύλας της παίζοντας με το μουνάκι της και γαμώντας το με τα δάκτυλά της προσεκτικά για να μην χάσει έτσι την παρθενιά της.

Αυτό το μαρτύριο (και για τους δύο) διήρκεσε κάτι λιγότερο από ένα χρόνο. Δεν είχε καλά – καλά κλείσει τα δεκαεπτά όταν το ψήσιμο έδωσε αποτελέσματα. Ήταν ένα βράδυ σε ένα άλσος όταν έπεσε για πρώτη φορά στα γόνατα, άνοιξε το φερμουάρ του νεανικού μου μπλουτζίν και έβγαλε έξω ένα κατακόκκινο από καύλα πούτσο, τον έπαιξε για λίγο και τον πήρε τελικά στο στόμα της, χωρίς καλά – καλά να ξέρει τι να κάνει μαζί του.

Λίγο με μαλακία, κανένα μάθημα στο τσιμπούκι και εγώ να της βάζω δάχτυλο ήταν η επόμενη περίοδος της σεξουαλικής μας ζωής που δεν κράτησε παραπάνω από ένα τρίμηνο. Όταν γευτεί το καυλί μια γυναίκα, όταν ένας άντρας μπει έστω και με τα δάχτυλα σε ένα μουνί, δεν είναι εύκολο να τους κρατήσεις μακριά τον έναν από τις τρύπες του άλλου. Έτσι, λέγε – λέγε στο παρθένο και άμαθο από σεξ κορίτσι που επέμενε να επιθυμεί να μείνει παρθένα όλα αυτά τα χρόνια, κατάφερα να κάνω το μεγάλο κόλπο. Να την πείσω, ναι, να παραμείνει παρθένα, αλλά γιατί να μην μου έδινε το σφιχτό της κωλαράκι. Και θα γαμιόμασταν, να ξεκαυλώσει ολοσχερώς και εκείνη, αλλά και θα ήταν παρθένα, που τόσο ήθελε… Αλητεία…

Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να δεχτεί, αλλά έδινα τον καλύτερό μου εαυτό όταν της μουρμούραγα το μυαλό και την έψηνα πως «παρθενία, σημαίνει μουνί, ο κώλος είναι άλλο, μωρό μου». Και όταν πιστέψεις και εσύ ο ίδιος το μπαλαμούτι που πουλάς, τότε ο άλλος δεν θα πειστεί; Και δέχτηκε…

Το μωρό μου την πρώτη φορά που ένιωσε να μπαίνει πούτσος σε τρύπα του κορμιού της πλην του στόματος, τον ένιωσε από το στενό της κωλαράκι. Έπεσε η σχετική λίπανση της κωλοτρυπίδας της, ο πούτσος μου ήταν έτσι και αλλιώς γεμάτος υγρά από την ανείπωτη καύλα, οπότε η πρώτη διείσδυση μπορεί να πει κανείς πως της άφησε κάθε άλλο παρά τραυματική εμπειρία. Εξ ου και από τότε, λίγο μετά τα δεκαεπτά της χρόνια και για λιγότερο από ένα χρόνο, το ξεκώλιασμα του μωρού μου ήταν αν όχι καθημερινό, τουλάχιστον τρισεβδομαδιαία απασχόλησή μου.

Της είχα ανοίξει τη σούφρα για τα καλά με το 18 πόντους καυλί μου όταν πλέον πείστηκε για το ανώφελο του πράγματος και ένα απόγευμα σε ένα «δανεικό» σπίτι άνοιξε το τριανταφυλλένιο και παρθένο μουνί της για να μπει πρώτη φορά ένα καυλί βαθιά μέσα του. Τα δάχτυλα και των δύο μας είχαν κάνει καλή προεργασία, έτσι το αίμα και ο πόνος ήταν περίπου ανύπαρκτα, η καύλα όμως τεράστια. Και για τους δύο μας.

Κάπου εδώ μάλλον οι λεπτομέρειες παύουν να έχουν τόση σημασία, αφού για πολλά τέρμινα μετά τα γαμήσια μας έδιναν και έπαιρναν σε όποιο μέρος μπορεί κανείς να φανταστεί. Το είχα ξεβρακώσει και το γάμησα το μωρό μου, από τουαλέτες διασκεδαστηρίων και πλοίων μέχρι αποθήκες μαγαζιών συγγενικών μας προσώπων, από αυλές ξένων σπιτιών μέχρι πάρκα και αλσύλλια, από το σπίτι της μέχρι το σπίτι μου και από τη θάλασσα μέχρι… το παπάκι μου και δανεικά αυτοκίνητα! Παντού…

Όταν έχεις ένα μωρό από μικρό και το πασπατεύεις, όταν του το δίνεις τόσο νωρίς στο στόμα, παίρνει μέσα της τον πούτσο σου από τον κώλο στα δεκαεπτά και το γαμείς από παντού στα δεκαοκτώ, αρχίζει να νιώθεις νωρίς τον κορεσμό, κατανοητό δεν είναι; Κάπως έτσι ένιωσα κι εγώ αρκετά σύντομα, αφού όταν της έκανα τα πάντα άρχισα να σκέφτομαι διάφορους νέους τρόπους να εκτοξεύσω την καύλα στα γαμήσια με την, πλέον, αρραβωνιαστικιά μου.

Η φωτογράφησή της σε καυτές ερωτικές -όχι πορνό- στάσεις ήταν το πρώτο νέο παιχνίδι που με έκανε να ξεφύγω και να δω αλλιώς τον έρωτα μαζί της. Οι καυτές ερωτικές έγιναν και πορνό στη συνέχεια, με το μωρό μου να με κοιτάει κατάματα να την φωτογραφίζω όσο μου γλύφει το καυλί, να κάθεται πάνω στον πούτσο μου με το φακό απέναντι κι εμένα να νιώθω τον πούτσο μου να γίνεται διαρκώς μεγαλύτερος κάθε φορά, όχι μόνο που της έβλεπα, αλλά κυρίως όταν πήγαινα τα φιλμ για εμφάνιση!

Τότε μπήκε και η πρώτη σκέψη του να βλέπει κάποιος το μωρό μου γυμνό να γαμιέται και πόσο πρέπει να καυλώνει αυτό τον θεατή. Ή μάλλον, ίσως είχε συμβεί πρώτη φορά μερικά χρόνια νωρίτερα, αλλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει ως τότε, ίσως πρώτη φορά να συνέβη όταν γαμούσα το κωλαράκι του μωρού μου ένα απόγευμα σε ένα παραθαλάσσιο «κρυφό» μέρος (στην τρομερή απόσταση των τριών μέτρων από τον κυρίως δρόμο…) και πρέπει να μας πήρε μάτι ο κολλητός της (που την γούσταρε σαν τρελός), αφού το καυλί μου είχε γίνει κάγκελο όταν το μωράκι ανήσυχο μου εκμυστηρεύτηκε πως «πρέπει να μας είδε ο ….

Γιατί μου άφηνε υπονοούμενα, αχ τι θα κάνω, και εγώ για να την παρηγορήσω την πήρα να πάμε βόλτα και της ξέσκισα ξανά το μουνί και τον κώλο, την έχυσα δύο φορές σε ένα δασάκι και ακόμα δεν είχα ξεθυμάνει την καύλα που με πλημμύρισε με όσα μου είπε και όσα φαντάστηκα πως είδε ο δύσμοιρος….. που την έκανε κέφι χρόνια ολόκληρα και τώρα έβλεπε να της γαμεί τον κώλο ένας άλλος.

Μετά από αμέτρητα γαμήσια και μερικά χιλιόμετρα φιλμ, ήρθε ο γάμος και η «ομάδα» ντεφορμαρίστηκε. Στην αρχή κόπηκαν τα πρωκτικά γαμήσια ελέω γέννας (ανάθεμα τον μαλάκα που της είπε ότι στη γέννα μπορεί να έχει πρόβλημα αν η σουφρίτσα της έχει γίνει σαν σιφόνι από τον πούτσο μου). Στη συνέχεια κόπηκε και το καθημερινό ξεμούνιασμα το οποίο αντικαταστάθηκε από γαμησάκι της πλάκας δύο – τρεις φορές την εβδομάδα. Η κατάληξη ήταν ένα σεξ της πλάκας μία φορά την εβδομάδα ου μην και σπανιότερα…

Τώρα πια δεν ήμασταν δύο απαλλαγμένα από σπουδαίες ευθύνες άτομα με αμέτρητες καύλες στα δεκαεπτά, δεκαοκτώ, είκοσι δύο, είκοσι πέντε χρόνια μας, ήμασταν γονείς του παιδιού μας, είχαμε τριανταρίσει και οι ευθύνες, οι σκοτούρες της δουλειάς, τα ωράριά μας, μας είχαν καταβάλει. Στις δύσκολες στιγμές σου μπαίνουν τα… δαιμόνια και τότε ακριβώς άρχισα να βλέπω και να καυλώνω με παλιές φωτογραφίες, να τον παίζω με την ανάμνηση τρελών γαμησιών σε απίθανα μέρη στα νιάτα μας για να καταλήξω να γίνω έρμαιο των φαντασιώσεών μου. Οι οποίες μπορεί να μην ήταν καινούριες, να είχαν κάνει δειλά – δειλά την εμφάνισή τους μερικά χρόνια πριν αλλά να υποτάχθηκαν στην πληρέστατη ερωτική μας ζωή τότε, αλλά πλέον είχαν βρει πρόσφορο έδαφος. Και αυτές οι φαντασιώσεις ήθελαν πολλά, πάρα πολλά…

Ήθελαν να ικανοποιηθούν στο πρώτο τους «αίτημα», να γίνει το μωρό μου αντικείμενο παρατήρησης σε ερωτικές στάσεις, γυμνό, την ώρα του σεξ. Με την τεχνολογία να συνδράμει, μερικές φωτογραφίες από τις παλιές και μερικές νέες να «ανεβαίνουν» σε ερωτικού περιεχομένου ιστοσελίδες, κέρδισα την πρώτη μάχη με τις φαντασιώσεις μου, αλλά ένας πόλεμος πάντα έχει και θύματα. Και θύμα ήταν το μυαλό μου, αφού τα σχόλια που διάβασα με έκαναν να χάσω την αυτοσυγκέντρωσή μου από την καύλα και να γίνω έρμαιο νέου κρούσματος φαντασιώσεων: «Καλά, αυτοί καυλώνουν τόσο πολύ που τη βλέπουν να γαμιέται, εγώ πώς θα αισθανόμουν αν την έβλεπα να γαμιέται;!».

Λίγο κάποια άρθρα με σουίνγκερς, κάτι οι φαντασιώσεις από παλιά, να και οι νέες φαντασιώσεις μου που με είχαν πλέον κυβερνήσει εντελώς, το μυαλό μου δεν έφευγε από τη σκέψη του μωρού μου να παίρνει άλλον άντρα, εμένα να την παρακολουθώ και να καυλώνω όπως όταν ήμουν δεκαεπτά και στο τέλος να την παίρνουμε μαζί με τον «άλλο», τον φανταστικό εραστή.

Ένας δονητής 25 cm έδωσε για λίγο καιρό νέο ενδιαφέρον στο κρεβάτι μας που πλέον είχε πάλι πάρει φωτιά, με τις ανομολόγητες σε εκείνη φαντασιώσεις μου να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο μυαλό μου. Κορύφωση; Ένα καυτό και απίστευτα καυλωμένο βράδυ, όπως τότε, στα… μικράτα μας, όταν δεν με εμπόδισε όχι μόνο να της βυθίσω μέχρι χιλιοστού τον τεράστιο λάτεξ πούτσο στο μουνί της όσο μου έπαιρνε μία εκπληκτική πίπα, αλλά στο τέλος με δέχτηκε στο πολύ σφιχτό από την απραξία τόσων ετών κώλο της, για να σβήσει χύνοντας με όλο το καυλί μου στο κωλαράκι της και το τεράστιο ομοίωμα πούτσας καρφωμένο βαθιά μέσα στο μουνί της!

Οι όποιες κουβέντες περί ανέμων και υδάτων έγιναν εκ μέρους μου από καιρό εις καιρού, ενώπιον παρέας ή χωρίς, για να φτάσω να σχολιάσω αδιάφορα «ξέρεις πως υπάρχουν πολλοί που κάνουν ομαδικό σεξ και ανταλλαγή συντρόφων;» είχαν μία και μοναδική αντίδραση εκ μέρους της «Ανωμαλίεεεες, πω, πω!». Η πλήρης απογοήτευση για εμένα… Το ότι δεν με έχει απατήσει ποτέ και είμαι ο πρώτος και τελευταίος του οποίου τον πούτσο έχει δοκιμάσει, το ότι δηλώνει απερίφραστα πως αυτά είναι ανωμαλίες, είναι τελικά ευτύχημα ή κατάρα;

Καμία πρόοδος δεν έχει γίνει πλέον, μόνος μου στόχος εδώ και δύο χρόνια, να βρω τον τρόπο να δω το μωρό μου να παραδίδεται σε έναν άλλο πούτσο, να την μοιραστώ, να ικανοποιήσω ακόμα και αυτή, την τελευταία και πιο ακραία, τρελή, «ανώμαλη» λένε κάποιοι, φαντασίωσή μου. Δεν θέλω να ρισκάρω να την χάσω όμως και επιδίδομαι σε κάθε λογής κόλπα και τεχνάσματα για να αλιεύσω την απάντηση στο ερώτημά μου: Είναι τόσο καυλωμένη για τα πάντα στο κρεβάτι και η ίδια ή απλά μου ικανοποιεί τα γούστα αλλά παραμένει μία ακραία συντηρητική στο σεξ γυναίκα, όπως αυτό που δείχνει ορθά κοφτά σε κάποιον που την γνωρίζει πρώτη φορά;

Και αν είναι έτσι, όταν επέμεινα κάποτε σαν γκεσταπίτης ανακριτής να μου πει τις φαντασιώσεις της (με την ελπίδα να περιέχουν και τρίτο πρόσωπο!!!) γιατί μου απάντησε ότι γαμιέται μερικές φορές με το δονητή μονάχη της όταν λείπω και «σκέφτομαι να με γαμάς από τον κώλο στο αμάξι και να κάθομαι με το μουνί καρφωμένο λεβιέ του αυτοκινήτου!!!».

Εκτοτε κύλισε πολύ νερό στ αυλάκι. Πολλά είπαμε, μου ανοίχτηκε 2-3 φορές πάνω στο σεξ ακόμα και για να μου πει φαντασιακο στόρυ να “παίρνεται” με άλλον, φυσικά εγώ τελείωσα σαν 15χρονος στο λεπτό όταν αρχισε να κάνει τέτοια κουβέντα! Ομως πέραν τούτου, ουδέν. μάλιστα με “κάρφωσε” μερικές φορές για το ότι έχω πει “περίεργα” πράγματα και “δεν σε νοιάζει αν πάω με άλλον;”. Κανονικό σκωτσέζικο ντους…

Δεν ξέρω. Eίμαι ένα από τα δύο. Η άτολμος βλαξ ή ένας καταραμένος “οιωνεί κερατάς” με πιστή γυναίκα που δεν θα ζήσει ποτέ τη φαντασίωσή του!

* Όλα τα παραπάνω όμως δεν είναι τίποτα λιγότερο από την αλήθεια, από τη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού της διπλανής σας πόρτας. Και το “βίτσιο” μου. Από κοινό τόπο και γνωριμία με παρόμοιας κατάστασης ζευγάρι; Στα τόσα χρόνια ένας μόνο. Ο Νίκος, καλή του ώρα, εξαιρετικού επιπέδου άνθρωπος, δεν έλαχε να βρεθούμε ποτέ από κοντά, όμως. Χαθήκαμε από την αναποδιά της δουλειάς και ήταν κρίμα. Πάντα, όμως υπάρχουν άτομα και ζευγάρια επιπέδου, που μπορεί να έχουμε ίδια ενδιαφέροντα, σεξουαλικά και μη, φυσικά δεν παύω να αναζητώ την γνωριμία τους.

akis_pag@hotmail.com

Terms Of Service & Privacy Policy

feel free to contact us      support@hotwifefantasyplay.com     ©2019 Hotwife Fantasy

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account