Από τότε που κατάλαβα πόσο πολύ ήθελα να δω την γυναίκα μου με έναν άλλον άντρα, πόσο πολύ ήθελα να ζήσω αυτήν την εμπειρία, αυτόν τον τρόπο ζωής, άρχισα να αναζητώ εδώ και καιρό έναν εραστή για τη γυναίκα μου. Έχω ψάξει σε ιστοσελίδες γνωριμιών του διαδικτύου χρησιμοποιώντας ένα προφίλ που περιέγραφε με σαφήνεια την αναζήτηση εραστή για τη γυναίκα μου… Έλαβα πολλά μηνύματα, αμέτρητοι ηλίθιοι μου απάντησαν, από τα γραφόμενά τους φαινόταν πως ήταν αδύνατον να κατανοήσουν αυτόν τον τρόπο ζωής (cuckolding). Ήταν προφανές πως το μόνο που ήθελαν ήταν αυτό που υπήρχε κάτω από το κιλοτάκι της γυναίκας μου, μόνο το μουνί της.

Εκατοντάδες μηνύματα από τα οποία μετά από πολύ προσεκτικό φιλτράρισμα κατέληξα σε κάποιον που δεν άφηνε κανένα περιθώριο παρερμηνείας, ήξερε γιατί ακριβώς μιλάμε και ποιος είναι αυτός ο τρόπος ζωής. Σε αυτόν λοιπόν κατέληξα σαν υποψήφιο εραστή της γυναίκας μου, το όνομά του είναι Αλβέρτος –Ιταλικής καταγωγής- είναι ένας πενηντάρης, χωρισμένος με δύο παιδιά. Μένει κοντά μας σε γειτονική περιοχή, 40 λεπτά από εμάς. Έχει δικό του σπίτι στο οποίο ζει μόνος του και από την πρώτη φορά που μιλήσαμε ήταν προφανές γνωρίζει καλά και καταλαβαίνει το cuckolding σαν τρόπο ζωής. Είπε πολύ σωστά πράγματα, απάντησε με τις σωστές απαντήσεις, μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη με την σοβαρότητά του, κάνοντας με πολύ χαρούμενο και ενθουσιασμένο για την επιλογή μου και με βοήθησε πάρα πολύ να του μιλήσω και εγώ με απόλυτη ειλικρίνεια. Έχουμε ανταλλάξει κάποιες φωτογραφίες, είναι πολύ εμφανίσιμος και το σπουδαιότερο με μεγαλύτερο πούτσο από μένα… δεν είναι υπερβολικά μεγάλος αλλά μεγαλύτερος από τον δικό μου. Μου ζήτησε φωτογραφίες της γυναίκας μου, του έστειλα και ενθουσιάστηκε πολύ.

Συνεχίσαμε να μιλάμε για αρκετό διάστημα από το skype στην αρχή και αργότερα από το τηλέφωνο και απο τις συζητήσεις μας μου έκανε σαφές πως θέλει και θα επιδιώξει να γίνει για τη γυναίκα μου το επίκεντρο της ερωτικής της ζωής. Μου είπε πως θα της κάνει έρωτα και όχι απλά ένα πήδημα, πως έχει τον τρόπο να την κάνει να τον σκέφτεται όλες τις ώρες της ημέρας και πως πολύ σύντομα θα είναι για αυτήν, αυτός που θα της προσφέρει την απόλυτη ερωτική απόλαυση, πολύ περισσότερο από ότι εγώ αλλά και πως θα προσφέρει και σε μένα, σαν εραστής της γυναίκας μου, την απόλυτη εμπειρία του κερατά συζύγου. Μου ξεκαθάρισε πως δεν θα χρησιμοποιεί προφυλακτικό, έτσι να μπορώ να έχω την “ανταμοιβή” μου.

Συναντηθήκαμε αμέσως μετά οι δυο μας –χωρίς την γυναίκα μου- για ποτό, μου ζήτησε να του γνωρίσω την γυναίκα μου στην επόμενή μας συνάντηση και με διαβεβαίωσε πως από εκείνη την στιγμή θα ξεκινούσε ένας καινούργιος κύκλος στην ζωή των τριών μας. Θα την έπαιρνε από μένα, θα γινόταν ο εραστής. Το άκουσμα όλων αυτών έκανε το στήθος μου σφίγγεται και τούς παλμούς της καρδιάς μου να ανεβαίνουν. Ο ενθουσιασμός μου ήταν εμφανής… επιτέλους ήμουν πολύ κοντά στο να βιώσω αυτό που ήθελα τόσο πολύ το τελευταίο διάστημα… να δω την γυναίκα μου στην αγκαλιά κάποιου άλλου άντρα…

Μου είπε πως θέλει η δεύτερη συνάντηση με την γυναίκα μου να γίνει στο σπίτι του. Μου περιέγραψε την εξέλιξή της…

Θέλει μετά το ξεπέρασμα της αρχικής αμηχανίας και νευρικότητας, με την βοήθεια 1–2 ποτών, να μας οδηγήσει στην κρεβατοκάμαρά του. Όπου εκεί θέλει σιγά-σιγά να αρχίσω να γδύνω την γυναίκα μου μπροστά του, αφήνοντάς την με τα εσώρουχα της, στη συνέχεια να του δείξω τα βυζιά και τελικά το μουνί της, προσφέροντάς την σε αυτόν. Θα μου ζητήσει τότε να απομακρυνθώ ή ίσως ακόμη και να με αφήσει να παραβρίσκομαι στο δωμάτιο, να παρακολουθώ πως θα την πάρει μπροστά μου.

Μετά τα προκαταρκτικά που θα την απογειώσουν, τη στιγμή που είναι έτοιμος να μπει μέσα της και να την κάνει δική του, θέλει να της γλείψω το μουνί ώστε να γίνει πολύ υγρή για τον πούτσο του. Τότε θα μου ζητήσει να του ανοίξω το μουνί της γυναίκας μου καθώς ο ίδιος θα σπρώχνει το καυλωμένο του καυλί μέσα της. Στη συνέχεια θα της κάνει έρωτα, θα την πάρει σε όλες τις στάσεις και από παντού καθώς εγώ θα βλέπω.

Όταν πλησιάζει η στιγμή που θα χύσει θα μου ζητήσει να ξαπλώσω στο κρεβάτι και η γυναίκα μου θα είναι πάνω από μένα σε στάση 69… Θα παρακολουθώ να την γαμάει από πολύ κοντά, γνωρίζοντας οτι πολύ σύντομα θα είναι έτοιμος να χύσει μέσα στο μουνί της. Στη συνέχεια, λίγο πριν χύσει, θα τραβηχτεί πίσω τόσο όσο το πουτσοκέλο να είναι μέσα στο μουνί της ώστε να μπορώ να απολαύσω την κορύφωσή του καθώς θα χύνει μέσα στο μουνί της. Στη συνέχεια, σιγά-σιγά θα τραβήξει τον πούτσο του και η “ανταμοιβή” μου θα στάξει το πρόσωπο και το στόμα μου, από πάνω, από το μουνί της. Αμέσως μετά η γυναίκα μου θα καθίσει κατ’ ευθείαν επάνω στο στόμα μου και θα καθαρίσω το μουνί της από τα χύσια του εραστή της…

Μετά από αυτήν την συνάντηση, μίλησα στην γυναίκα μου, της τα εξιστόρησα όλα, της έδειξα το προφίλ του και τις φωτογραφίες του, της άρεσε αρκετά, ήταν μέσα στα γούστα της της, της φαινόταν εντάξει, γι’ αυτό και δέχτηκε να προχωρήσουμε διερευνητικά χωρίς πολλές βιασύνες, μιλώντας σαν αρχή οι δυο τους από το τηλέφωνο. Για τις περαιτέρω εξελίξεις θα σας ενημερώσω…

Terms Of Service & Privacy Policy

feel free to contact us      support@hotwifefantasyplay.com     ©2019 Hotwife Fantasy

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account