Λίγα λόγια για εμάς

Από αυτή τη στιγμή στο site προστέθηκε μια διαδικασία επαλήθευσης μελών (member verification). Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: Member Verification

Είμαι ο Πέτρος, διαχειριστής του Hotwife Fantasy και σας καλωσορίζω σε αυτό. Αυτό το site υπάρχει από το 2009 και είναι το αποτέλεσμα μιας ιδέας να μοιραστώ με άλλους τα ενδιαφέροντα και τις “ανησυχίες” μου σχετικά με το θέμα. Θεωρώ οτι χρειάζεται να ανανεώσω τις πληροφορίες που βρίσκονται εδώ ώστε να γίνει κατανοητό το ποιοί είμαστε και τι ψάχνουμε.

Είμαι 46 χρονών, παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα, τη Μαρίνα 44 χρονών. Είμαστε μαζί 20 χρόνια, τα 10 από αυτά παντρεμένοι. Η ερωτική μας ζωή είναι ικανοποιητική, με τα πάνω και τα κάτω της, με παιχνίδια και πειραματισμούς να “εμπλουτίζουν” το ρεπερτόριό μας. Από νωρίς συζητάγαμε για τις επιθυμίες και τις φαντασιώσεις μας και πραγματοποιήσαμε πολλές από αυτές.

Η μεγαλύτερη δική μου φαντασίωση ήταν (και είναι) να τη δω να γαμιέται μπροστά μου με κάποιον άλλο, με ή χωρίς τη δική μου συμμετοχή. Όπως καταλαβαίνετε δεν ήταν εύκολο να τη μοιραστώ μαζί της όμως ήταν κάτι που με καύλωνε πολύ και τελικά της το είπα πάνω σ’ ένα παθιασμένο γαμήσι στο κρεβάτι μας. Η αντίδρασή της ήταν “εκρηκτική” και ήταν ένα από τα καλύτερα γαμήσια μας από τότε που είμαστε μαζί. Έξω από το κρεβάτι όμως δεν ήθελε να το συζητήσει.

Στην αρχή δεν μπορούσε να το πιστέψει. Νόμιζε οτι της κάνω πλάκα ή οτι τη “δοκιμάζω”. Νόμιζε επίσης οτι κατά βάθος θέλω να ξενοπηδάω και αυτό είναι το άλλοθί μου. Ήταν δύσκολο και για μένα καθώς φοβόμουν οτι ίσως αυτό ήταν υπερβολικό γι’ αυτήν. Σιγά σιγά όμως έμοιαζε να συνηθίζει στην ιδέα. Άρχισε να ανοίγεται σε μένα και τελικά μου είπε οτι αυτό την ερεθίζει κι εκείνη σαν ιδέα. Πάνω στο γαμήσι άρχισα να της λέω συνεχώς οτι γουστάρω να τη δω να γαμιέται και το μουνάκι της μούσκευε από καύλα. Της έλεγα επίσης οτι γουστάρω να βγαίνει μόνη της, εγώ να σκέφτομαι οτι της την πέφτουν και την πηδάνε άγνωστοι και γυρίζει μετά στο σπίτι γαμημένη να την πάρω κι εγώ με τη σειρά μου. Τώρα ζητάει μόνη της να τ’ ακούει. Έχει γίνει η “πουτάνα” μου κι εγώ ο “κερατάς” της.

Μερικές φορές με άφησε να τη βγάλω φωτογραφίες (λίγες είναι η αλήθεια). Όταν βγαίνει μόνη της “παίζουμε” με την ιδέα που είναι και τι μπορεί να κάνει. Το καλοκαίρι στην παραλία φοράει πολλές φορές string μαγιώ τόσο αποκαλυπτικά και διάφανα που δεν αφήνουν σχεδόν τίποτα στη φαντασία. Όποτε μας δίνεται η ευκαιρία κάνουμε και γυμνισμό και παρατηρούμε τα γεμάτα πόθο βλέμματα των άλλων ανδρών. Μερικές φορές φορά κοντά ημιδιάφανα φουστανάκια, με το ξυρισμένο μουνάκι της και τα βυζιά της να φαίνονται καθαρά κάτω από το λεπτό ύφασμα. Πολλοί καρφώνουν το βλέμμα τους πάνω της κι εκείνη παίζει μαζί τους αφήνοντας μερικές φορές κάποιους τυχερούς να δουν κάτι παραπάνω.

Όταν βγαίνουμε έξω οι δυο μας, της ζήτησα να μη φοράει εσώρουχα ώστε να “παίζω” ελεύθερα με το μουσκεμένο της μουνάκι, το οποίο το έχει πάντα ξυρισμένο. Την έβαλα να φοράει αλυσίδα και δαχτυλίδι στο πόδι και ψηλοτάκουνες γόβες κάθε φορά που παίζουμε το παιχνίδι του κερατά και της πουτάνας. Κάθε φορά που “παίζουμε” έτσι την πηγαίνω μετά σε ξενοδοχείο, σαν πουτάνα παντρεμένη που βγήκε ραντεβού με το γκόμενο να γαμηθεί και κυριολεκτικά ξεσκιζόμαστε στο γαμήσι κάθε φορά. Τελευταία έχουμε βάλει στο παιχνίδι και διάφορα sex toys και δονητές. Τη βλέπω να παίζει μόνη της και να γαμιέται με το δονητή σα να ήταν ο γαμιάς της ενώ μετά τη γαμάω μαζί με το δονητή σ’ ένα τρίο με το “γαμιά” της.

Δεν ξέρω αν θα πάμε ακόμα πιο πέρα. Άλλωστε από τη φαντασίωση μέχρι την πραγματοποίηση είναι τόσα πολλά που πρέπει να γίνουν ώστε δεν είναι τόσο απλό. Το site αυτό ξεκίνησε με σκοπό να μοιραστούμε τις φαντασιώσεις μας και πράγματα που μας αρέσουν με όσους από εσάς έχετε παρόμοια ενδιαφέροντα. Το ξεκίνησα εγώ και συνεχίζω να το διαχειρίζομαι ενώ η Μαρίνα προτιμά ακόμα το ρόλο του θεατή στην όλη φάση χωρίς να συμμετέχει.

Δε θα βρείτε εδώ δικές μας φωτό αφού η γυναίκα μου δε θέλει προς το παρόν κάτι τέτοιο. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να γίνει κι αυτό. Θέλω να αναφέρω επίσης οτι δεν ψάχνουμε αυτή τη στιγμή για κάποια γνωριμία. Έρχομαι σε δύσκολη θέση να το εξηγώ αυτό σε όσους μας το ζητούν και θέλω να είναι ξεκάθαρο για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Να είστε όλοι καλά και καλό “σερφάρισμα”…

Φιλικά
Πέτρος
Who’s Online
Profile picture of likeplay
Profile picture of ezel-esan
Profile picture of sweetshark
Profile picture of kostas irini
Profile picture of Dimitris
Profile picture of alessandro
Profile picture of mihalis
Recently Active Members
Profile picture of likeplay
Profile picture of ezel-esan
Profile picture of sweetshark
Profile picture of kostas irini
Profile picture of Dimitris
Profile picture of alessandro
Profile picture of mihalis
Profile picture of stathiskae
Profile picture of T&J
Profile picture of Adon
Profile picture of Thanos094
Profile picture of bull39
Profile picture of ΣΤΕΛΙΟΣ- ΤΑΝΙΑ
Profile picture of gxaroylis
Profile picture of sakis
Profile picture of bladetheone
Profile picture of Giorgos kai basia
Profile picture of nikosmechanical
Profile picture of G
Profile picture of haris
Profile picture of harry230
Profile picture of depy
Profile picture of zeugari3432
Profile picture of couple4232
Profile picture of stefen
Profile picture of vpcouple
Profile picture of Γιώργος
Profile picture of Petros

Η καύλα να μοιράζεσαι τη γυναίκα σου με άλλους και να τη βλέπεις να γαμιέται μπροστά σου...

Skip to toolbar