Σχετικά με το site

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους του site για την προτίμησή τους και κυρίως όλους όσους έχουν επικοινωνήσει κι έχουν στείλει υλικό. Έχουμε κλείσει ήδη 8 χρόνια παρουσίας και συνεχίζουμε…

ΕΓΓΡΑΦΗ

Από εδώ και στο εξής, ο τρόπος εγγραφής στο site έχει αλλάξει. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω οδηγίες αν χρειαστείτε βοήθεια. Λόγω των αλλαγών αυτών θα χρειαστεί να ξαναβάλετε τις φωτό προφίλ (avatars) όσοι είχατε βάλει παλιότερα. Επίσης επειδή διέγραψα αρκετά προφίλ για τεχνικούς λόγους, κάποιοι θα χρειαστεί να ξαναγραφτείτε.

Μπορείτε να γίνετε μέλη στο Hotwife Fantasy, χρησιμοποιώντας τη φόρμα εγγραφής που θα βρείτε στη δεξιά μεριά (sidebar) του Blog ή στο κάτω μέρος (footer) των σελίδων του site. Ειδικά για όσους χρησιμοποιούν κινητό για να μπαίνουν στο site, θα βρουν τη φόρμα εγγραφής προς το τέλος της αρχικής σελίδας.

Για να εγγραφείτε, επιλέξτε “Register” και θα οδηγηθείτε στην αντίστοιχη φόρμα (Create an Account). Εκεί δίνετε εσείς οι ίδιοι το επιθυμητό Όνομα Χρήστη (username) και Κωδικό Εισόδου (password) καθώς και το e-mail σας. Στο πεδίο ‘Ονομα (nickname) μπορείτε αν θέλετε να βάλετε ένα άλλο όνομα (πέρα από το username) με το οποίο θέλετε να σας βλέπουν οι υπόλοιποι, διαφορετικά βάζετε το username που επιλέξατε.

Πρέπει να επισημάνω οτι το username και το e-mail που δηλώνετε κατά την εγγραφή σας ΔΕΝ μπορείτε να τα αλλάξετε. Μπορείτε όμως να αλλάζετε τον κωδικό σας και το nickname.

Συμπληρώνετε επίσης το φύλο (άντρας-γυναίκα-ζευγάρι) και τέλος αν θέλετε γράφετε μια σύντομη περιγραφή για εσάς στο πεδίο “Πληροφορίες”. Αυτό το τελευταίο μπορείτε να το τροποποιείτε όποτε θέλετε μέσα από το προφίλ σας μετά την εγγραφή.

Όταν ολοκληρώσετε με τα παραπάνω, επιλέγετε το κουμπί “Complete sign up”. Στη συνέχεια ελέγχετε τα e-mail σας στο λογαριασμό που δηλώσατε για το μύνημα ενεργοποίησης που θα σας έρθει εκεί (σημαντικό: υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό να φτάσει στα “junk/spam” του mail σας, οπότε ενεργήστε κατάλληλα). Μέσα στο μύνημα υπάρχει ένας σύνδεσμος (link) μέσω του οποίου ενεργοποιείτε την εγγραφή σας στο site. Είστε πλέον έτοιμοι να συνδεθειτε με το username & password που δηλώσατε.

 

Τι μπορείτε να κάνετε ως μέλη

Ως μέλη του site μπορείτε να κάνετε τα εξής:

Σχόλια

Σχόλια στις αναρτήσεις του blog μπορούν να κάνουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες. Αναγκάστηκα να το κάνω αυτό εξ’ αιτίας πολλών spam comments που λάμβανα αλλά και λόγω μερικών ανώνυμων σχολίων τα οποία θεώρησα τουλάχιστον “απρεπή”. Σχόλια κάνετε λοιπόν μόνο επώνυμα αφού γίνετε πρώτα μέλη στο site.

Forum

Το Forum δημιουργήθηκε για όλους εσάς που θέλετε να συμμετάσχετε απ’ ευθείας στο site βάζοντας εσείς οι ίδιοι το υλικό που επιθυμείτε. Μπορείτε να βάζετε θέματα (topics) και να απαντάτε σε άλλα θέματα (replies). Ειδικά για άνδρες μόνους ή επίδοξους bulls είναι ο μόνος τρόπος να βάζουν φωτό ή άλλο υλικό.

Διαχείριση προφίλ

Στην πάνω δεξιά μεριά της οθόνης υπάρχει ένα mini menu για άμεση πρόσβαση στο προφίλ σας. Μπορείτε να αλλάξετε στοιχεία στο προφίλ, να βάλετε ή να προσθέσετε φωτό (avatar) καθώς και μία επιπλέον μεγαλύτερη φωτό (cover image). Σημαντική προσθήκη αποτελεί η δυνατότητα να διαγράψετε οι ίδιοι το λογαριασμό σας και τα περιεχόμενά του (εκτός από τα σχόλια στο blog). Να θυμάστε βέβαια οτι αν διαγράψετε το λογαριασμό σας δε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για λίγο χρονικό διάστημα τα ίδια στοιχεία (username & e-mail) για να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό.

Προσθήκη Φίλων

Μετά τις τελευταίες αλλαγές, μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας σε όποιο άλλο μέλος του site θέλετε.

Αποστολή μηνυμάτων

Επικοινωνήστε με τους άλλους (δημόσια ή ιδιωτικά) μέσω εσωτερικών μηνυμάτων. Δεν είναι άμεσο όπως ένα live chat αλλά δουλεύει ικανοποιητικά πιστεύω.

Δραστηριότητα

Παρακολουθείστε τη δραστηριότητα (activity) των μελών του site και τυχόν μηνύματα που αφήνουν οι ίδιοι.

Ομάδες (Groups)

Μπορείτε να δημιουργείτε ομάδες (groups) στα οποία υπάρχουν οι εξής γενικές επιλογές:

  • public group: μπορούν να γραφτούν όλοι και είναι ορατό από όλους.
  • private group: τα μέλη κάνουν αίτηση και αν εγκριθούν γίνονται μέλη στο group ενώ η δραστηριότητα του group είναι ορατό μόνο στα μέλη του group.
  • hidden group: προσκαλείτε εσείς οι ίδιοι άλλα μέλη να συμμετάσχουν (δε μπορούν οι ίδιοι να κάνουν αίτηση) νώ η δραστηριότητα του group είναι ορατό μόνο στα μέλη του group.
Τα τελευταία προστέθηκαν στις τελευταίες αλλαγές στο site και μπορείτε να τα βρείτε μέσα στο menu Community. Επειδή είναι κάτι καινούργιο και για μένα τον ίδιο, δε μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες για να βοηθήσω. Θα το δούμε όλοι στη χρήση πως πάει.

 

ΔΟΜΗ

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια και πολλές δοκιμές και πειραματισμούς, το site έχει τη μορφή που βλέπετε. Πιστεύω οτι έτσι είναι πιο ξεκάθαρο το περιεχόμενο, αφού στην ουσία το site έγινε “3 σε 1” και ο λόγος ήταν πολύ απλά να μη φορτώνεται το “δικό μας” Hotwife Fantasy με το υλικό που ανεβάζω, κάνοντας ευκολότερη τη δική σας συμμετοχή σε αυτό.

Hotwife Fantasy

Είναι το site που ξέρατε από παλιά και το οποίο εστιάζει σε όλους εσάς τους φίλους, με τις αναρτήσεις, τις φωτό και τις ιστορίες που στέλνετε καθώς και το forum.

Hotwife Fantasy Galleries

Site όπου βάζω εκεί τη συλλογή από φωτογραφίες που έχω καθώς και ερωτικές ιστορίες (στην αγγλική γλώσσα).

Hotwife Fantasy Videos

Site όπου βάζω βίντεο που γουστάρω και είναι σχετικά με το αντικείμενο του site.

Hotwife Fantasy Play

Site που είναι απλά ένας “κόμβος” για τα υπόλοιπα.

 

ΥΛΙΚΟ

Από τη δομή του site που βλέπετε παραπάνω, είναι κατανοητά τα εξής:

  • Το Hotwife Fantasy Play δεν περιέχει υλικό, λειτουργεί μόνο ως “κόμβος” για τα υπόλοιπα.
  • Στο Hotwife Fantasy Galleries υπάρχουν φωτογραφίες & ερωτικές ιστορίες.
  • Στο Hotwife Fantasy Videos ανεβάζω σχετικά βίντεο που βρίσκω ενδιαφέροντα.

Στο “δικό μας” Hotwife Fantasy βάζω υλικό που έχω για να το μοιραστώ μαζί σας καθώς και υλικό που μου στέλνετε εσείς και ανεβάζω στο site.

Για να στείλετε κάτι στο site προς δημοσίευση χρησιμοποιείστε τη φόρμα επικοινωνίας. Φωτό & κείμενα μπορείτε να στείλετε άνετα με αυτό τον τρόπο. Τα βίντεο λόγω μεγέθους δε γίνεται. Για τα βίντεο υπάρχει άλλος τρόπος που θα εξηγήσω παρακάτω.

Ερωτικές Ιστορίες ή Φαντασιώσεις

Αν έχετε μια ιστορία ή φαντασίωση και θέλετε να τη δείτε δημοσιευμένη, στείλτε την και θα την βάλω εγώ. Είναι σημαντικό να είναι κάτι δικό σας και όχι αντιγραφή από άλλο site για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα.

Σας παρακαλώ επίσης τα κείμενα που στέλνετε να είναι όσο μπορείτε σωστά ορθογραφικά και συντακτικά ώστε να τα διαβάζουν όλοι εύκολα και να μη χρειάζεται να τα διορθώνω εγώ.

Όλα τα κείμενα που στέλνετε, ελέγχονται από εμένα και μετά δημοσιεύονται. Κείμενα προσβλητικά, υβριστικά και γενικώς ανάρμοστα με την αισθητική του site δε δημοσιεύονται. Νομίζω οτι είναι κατανοητό…

Φωτό και Βίντεο

Αν είστε ζευγάρι ή γυναίκα και στείλετε φωτό που θα θέλατε να δείτε δημοσιευμένες, χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας για να τις στείλετε.

Είναι σημαντικό να γράφετε ένα θέμα, μια σύντομη περιγραφή και το όνομά σας ώστε τόσο εγώ όσο και όσοι διαβάσουν την ανάρτηση με τις φωτογραφίες σας να ξέρουν περί τινος πρόκειται.

Αν είστε άνδρες μόνοι ή bulls που αναζητούν επικοινωνία ή γνωριμία και θέλετε να στείλετε κάτι, χρησιμοποιήστε το forum όπου μπορείτε να βάλετε ότι θέλετε οι ίδιοι χωρίς να παρεμβάλλομαι εγώ. Το blog δεν έχει σχεδιαστεί για αγγελίες και όταν στέλνετε κάτι μέσω της φόρμας επικοινωνίας δε μπορούν να το δουν οι υπόλοιποι αν δεν το ανεβάσω εγώ.

Είναι επιλογή μου να μπαίνουν στο blog φωτό από ζευγάρια ή γυναίκες ενώ άνδρες μόνοι ή επίδοξοι bulls έχουν το “χώρο τους” στο forum.

Όσον αφορά στα βίντεο, μπορείτε να μου στείλετε αυτό που θέλετε, χρησιμοποιώντας το uploader που θα βρείτε στο κάτω μέρος της φόρμας επικοινωνίας (και για άλλα αρχεία εκτός από βίντεο, που έχουν μεγάλο μέγεθος).

Όπως και για τα κείμενα, έτσι και για τις φωτό & τα βίντεο ισχύει το ίδιο: Όλα ελέγχονται από εμένα και οτιδήποτε προσβλητικό, υβριστικό ή ανάρμοστο με την αισθητική του site δε δημοσιεύεται ή διαγράφεται.

Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη απ’ όλους όσους έστειλαν κάτι και δεν το έβαλα. Ίσως να έπρεπε να το έχω εξηγήσει πιο νωρίς αυτό. Θέλω να πιστεύω οτι οι πληροφορίες αυτής της σελίδας θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τη λειτουργία και τη φιλοσοφία του site. Αν έχετε απορίες στείλτε μου μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Φιλικά
Πέτρος
Who’s Online
Profile picture of open_cpl
Profile picture of re1co
Profile picture of Markos
Recently Active Members
Profile picture of open_cpl
Profile picture of re1co
Profile picture of Markos
Profile picture of nikoslena
Profile picture of Γιαννης Ελενα
Profile picture of xaris.niki
Profile picture of T&J
Profile picture of kostas1313
Profile picture of hack
Profile picture of κων/νος
Profile picture of johnpen
Profile picture of john40
Profile picture of couplefromcrete
Profile picture of thessbull
Profile picture of ezel-esan
Profile picture of bladetheone
Profile picture of Stone
Profile picture of wifefantasy
Profile picture of g&p
Profile picture of georgebull
Profile picture of Petros
Profile picture of ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑ
Profile picture of bull39
Profile picture of dourios
Profile picture of v.j.
Profile picture of Anny
Profile picture of Thanos
Profile picture of theo mairh

Η καύλα να μοιράζεσαι τη γυναίκα σου με άλλους και να τη βλέπεις να γαμιέται μπροστά σου...

Πρόσφατες Αναρτήσεις
April 24, 2017
April 24, 2017
April 24, 2017
April 24, 2017
April 24, 2017
April 24, 2017
April 24, 2017
Skip to toolbar